Haberler

Ankara'daki Seçim Sonucunu İp Atlayarak ve Dans Ederek Protesto Ettiler

Başkent Dayanışması üyeleri, Emniyet güçlerinin YSK önünde aldığı güvenlik önlemleri kapsamında günlerdir trafiğe kapatılan Mithatpaşa Caddesi'nde ip atlayıp, voleybol oynayarak, dans ederek eylem yaptı.

Başkent Dayanışması üyeleri, Emniyet güçlerinin YSK önünde aldığı güvenlik önlemleri kapsamında günlerdir trafiğe kapatılan Mithatpaşa Caddesi'nde ip atlayıp, voleybol oynayarak, dans ederek eylem yaptı. Grup adına açıklama yapan Mimarlar Odası Ankara Şubesi Başkanı Tezcan Karakuş, Ankara'da yapılan 30 Mart yerel seçimlerinin şaibeli olduğunu ifade ederek,öDünyanın hiçbir yerinde seçim sonuçları 11 gün boyunca açıklanmamıştır. Seçimler meşru bir zemin kazanmamıştır. Bizi ancak sokaklarda dans etmek festival yapmak,müzik yapmak düşüyor. Bu ülkenin yöneticileri hukuksuzluk üzerine hukuksuzluk inşa ediyor. 20 yıldır bu kentin başına afet gibi düşen Melih Gökçek bütün bu itirazlara bütün bu şaibeye rağmen mazbatasını alıp koltuğunda oturabiliyor. Bizim nezdimizde Melih Gökçek Ankara'nın belediye başkanı değildir. Oturduğu koltuk da meşru değildir.ö Şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tezcan Karakuş Melih Gökçek Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title