Haberler

Ankara'daki Patlamada Hayatını Kaybeden Çakar İçin Hatıra Ormanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İstiklal marşı ve Saygı Duruşu Çakar için hazırlanan hatıra ormanı tabelası Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun fidan dikmesi Öğrencilerin fidan dikimi 4. sınıf öğrencisi Süleyman Yıldırımın ile röportaj Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Çakar için hatıra ormanı Başkentte 13 Mart'ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar için köyüne hatıra ormanı oluşturuldu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İstiklal marşı ve Saygı Duruşu

Çakar için hazırlanan hatıra ormanı tabelası

Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu'nun fidan dikmesi

Öğrencilerin fidan dikimi

4. sınıf öğrencisi Süleyman Yıldırımın ile röportaj Ankara'daki patlamada hayatını kaybeden Çakar için hatıra ormanı

Başkentte 13 Mart'ta yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden Mehmet Emre Çakar için köyüne hatıra ormanı oluşturuldu.

Domaniç Orman İşletme Müdürlüğü ile Karaköy Ortaokulunun birlikte hazırladığı "Orman Haftası" kutlama programı Karaköy'de yapıldı.

Programın ardından babası Hikmet Çakar'dan alınacak olan karaciğerin kendisine nakledileceği günü beklerken, Ankara'daki bombalı terör saldırısında yaşamını yitiren Mehmet Emre Çakar' için kendi köyü olan Karaköy'de hatıra ormanı oluşturuldu.

Kaymakamlık tarafından oluşturulan "Şehit Mehmet Emre Çakar Hatıra Ormanına" ilk etapta 50 adet fidan dikildi.

Etkinliğe, Domaniç Kaymakamı Bünyamin Karaloğlu, Garnizon Komutanı Şükrü Akiş, Emniyet Amiri Ahmet Şen, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Emre Karaköy Domaniç Politika Güncel Haberler

title