Haberler

Ankara'daki Bombalı Saldırıda Ölen İsmail Kızılçay Tosya'da Toprağa Verildi

Ankara’daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden İsmail Kızılçay, Kastamonu’nun Tosya ilçesi Aşağıkayı köyünde toprağa verildi.

Ankara'daki bombalı saldırıda hayatını kaybedenlerden İsmail Kızılçay, Kastamonu'nun Tosya ilçesi Aşağıkayı köyünde toprağa verildi.

Ankara'da yapılacak olan 'Emek, Barış, Demokrasi' mitingine katılmak için gösteri alanında bulunan İsmail Kızılçay (49), yapılan bombalı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Savcılık tarafından kimlik tespiti ve otopsi işlemleri tamamlanan Kızılçay'ın cenazesi ailesine teslim edildi. Bir otobüs ve 30'a yakın araç konvoyu ile saat 16.00 sıralarında köye getirilen Kızılçay için

köy meydanında cenaze namazı kılındı. İsmail Kızılçay'ın babası Zihni Kızılçay ve çocukları Selma Kızılçay ile Doğuş ve Barış Kızılçay tabuta sarılarak ağıtlar yaktı. Kızılçay'ın cenazesi kılınan namazın ardından toprağa verilirken, jandarma ekipleri cenaze töreni sırasında güvenlik tedbirleri aldı.

Cenaze törenine CHP Kastamonu Milletvekili adayları Hüseyin Selami Çelebioğlu, Yılmaz Karakoç ve ilçe parti yetkilileri de katıldı. Defin sonrası köy misafirhanesinde cenaze törenine katılanlara yemek ikram edildi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu Tosya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title