Haberler

Ankara'da Trafik Kazası: 3 Ölü

Güncelleme:

İstanbul yolunda belediye otobüsü ile minibüsün çarpıştığı trafik kazasında, ilk belirlemelere göre 3 kişi öldü, 5'i ağır 20 yaralı var.

Ankara’da iddialara göre, yolcu aldıktan sonra harekete geçen özel halk otobüsüne arkadan gelen belediye otobüsü hızla çarptı. Özel halk otobüsü yan yatarken, hızını alamayan belediye aracı durakta bekleyen yolcuların arasına dalıp, üst geçide çarparak durabildi. Kazada, 3 kişi öldü, 5’i ağır 20 kişi yaralandı. 

KARA PAZARTESİ

Kaza Sabah saatlerinde Ankara- İstanbul Şaşmaz kavşağında meydana geldi. İddialara göre, Cuma Şahbaz yönetimindeki 06 BR 8761 plakalı özel halk otobüsü, duraktan yolcu aldı. Otobüs harekete geçtiği sırada, arkadan gelen Fatih A. idaresindeki 06 BV 9206 plakalı belediye otobüsü, halk otobüsüne çarptı.

DURAKTA BEKLEYEN YOLCULARIN ARASINA DALDI

Kontrolden çıkan belediye aracı daha sonra durakta bekleyen yolcuların arasına daldı. Yolcuları altına alan otobüs, yaya üst geçidine çarparak, durabildi. Kaza yeri adeta savaş alanına döndü. Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralılara yetişmekte zorlandı. Otobüs içinde sıkışan kazazedeler itfaiyenin yardımıyla kurtarıldı. İstanbul yolu üzerindeki Jandarma Genel Komutanlığı’ndaki askeri sağlık personeli de kazazedelere yardımcı oldu. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı. 

2 KİŞİ OLAY YERİNDE 1 KİŞİ DE HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Devrilen özel halk otobüsündeki Ahmet Alıcılar ile otobüs durağında bekleyen Mustafa Karagöz olay yerine hayatını kaybetti. 6’sı ağır, 20 kişi de yaralandı. Yenimahalle Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Emin Ahmet Taşlıca’da burada vefat etti. 

Görgü tanıkları, halk otobüsünün otobüs durağında yolcu almak için durduğunu, bazı yolcuların belediye otobüsünü görünce kaçtığını söyledi. Belediye otobüsünün hızla halk otobüsüne çarptığını, duramayınca durağı dalıp, yaya üst geçide çarptığını ifade etti. Görgü tanığı ayrıca otobüsün, iki yolcuyu da ezdiğini kaydetti.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın güvenlik kameralarını izleyen albayla görüştüğünü belirten başka bir görgü tanığı da, belediye otobüsünün yolcu aldıktan sonra duraktan ayrılan halk otobüsüne hızla çarptığını dile getirdi. 

İSTANBUL-ANKARA YOLUNUN BİR BÖLÜMÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Yaralıların tahliyesinin ardından hayatını kaybeden 2 vatandaşın cenazesi de kaldırıldı. Kaza yapan iki otobüs, kurtarıcılar vasıtasıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Belediye görevlileri kaza yerinde temizlik çalışması yaptı.

Kaza nedeniyle İstanbul-Ankara yolunun bir bölümü trafiğe kapandı.

Öte yandan görüntü almaya çalışan basın mensupları ile polis ekipleri arasında tartışma yaşandı. Emniyet amirlerinin araya girmesiyle olay büyümeden önlendi. 

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak: AA / Güncel

Emin Ahmet İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (61)

9 ISIKgulsesi@hotmail.com:

İHBARDIR. Beyaz halk otobüslerinde çoğunda uygulama şu. Oturacak yolculara bilet kesilir, ayakta gidene bilet kesilmez. Haliyle şöför mavin cukkası çıkıyor ortaya. cebe indirecekleri parayı yükseltebilmek içinde, bildiğin duraktan mıknatısla toplar gibi yolcu topluyorlar. Beyaz halk otobüslerine kart sistemi şart, sıcak para dönen her yerde ÇAKAL, çakalın olduğu her yerde bela bulunur. İşte buyrun, Beledıye gelmedne yolcuyu kapmış, beledıye bır sonrakı duraga gıtmeden ben gıdıp yolcuyu kapayım mantıgıyla yola fırlamıs, sonucları ortada. Özel halk otobüslerine düzen şart. Bilet kesmeyeni şikayet ediyoruz dinleyen yok, aradığımız numaradakilerde avantaya ortak olsa gerek..

35
1
yanıtYanıtla
beterböcekalpagut0016@hotmail.com:

En sonunda oldu. Ben hergün o yoldan geçiyorum. Minibüs şoförlerinin asla kimseye saygıları yok, otobüs şoförlerinin de onlardan aşağı kalır yanları yok. Zaten Ankaradaki şoförler araba mı kullanıyo, at arabası mı belli değil. Yazık yaaa. O insanların ne günahları var.

25
1
yanıtYanıtla
VATANDAŞalimp87@hotmail.com:

Katılıyorum size..dışarı çıkmaya korkar olduk..Sadece dolmuşlar değil diğer vatandaşlarda eceline susamış gibi giiyor..Usta şoförler bile zorlanıyor kural yok saygı yok..bende Ankaradaki dolmuşlardan şikayetçiyim..Arabanın tekerleri biri yerde diğeri gökte..ALLAH ALLAH diye geliyoruz eve..Siyasete ara versinlerde trafiğe çare bulsunlar çok etkilendim ölenlerden yeter artık

yanıt0
yanıt0
Coşkuncos.28@hotmail.com:

Belediye otobüsü-Belediye kontrolündeki özel halk otobüsü.?? Biri önde Diğeri arkada biri diğerine bindiriyor.??ANKARA Belediye başkanına sorun , olay yerine geldimi..?? Bu belediye otobüsleri özel veya resmi farketmez HİİİİİÇ DENETLENİYORMU..?? Kaç şöför trafikten ceza almış.??Kaç şöför yolcuların hayatını tehlikeye atacak şekilde araç kullanmaktan işten atılmış..?? CEVAP BİLE VEREMEZLER..KAYITLARI BİLE YOKTUR..

20
2
yanıtYanıtla
gmzes_prens_35@hotmail.com:

kesinlikle katılıyorum bende hız yüzünden şikayette bulundum fakat kimse dikkate almadı nereyi aradıysam biz ilgilenmiyoruz deyip başka bir numara verdiler ve tabii ki sonuç çıkmadı.

yanıt0
yanıt0
036..SERHAT LImetinsirin1965@hotmail.co:

BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN ÖLENLERE ALLAH RAHMET ETSİN.

19
1
yanıtYanıtla
TERAZİyener_yenilmez@hotmail.com:

KESİN MÜNUBUS AYNAYA BAKMADAN SİNYAL VERMEDEN,YOLA CIKMIŞTIR ARKADAN GELEN OTOBUS İÇİN YAPACAK BİŞEY KALMAMIŞTIR

17
2
yanıtYanıtla
h.calikhcalik75@hotmail.com:

Ankara'da Belediye otobuslerinin dokunulmazligi var resmen. Sikayet etsen sonuc alamazsin. Belediye otobusuyle kazaya karissan suclu bile olsa o suc sana doner. Belediyeyle ne alakasi var diyenler cevrenize sorun bakalim belediye otobusu ile ilgili sikayetlerin bir tanesi cozume ulasmis mi? E durum boyle olunca da soforler kendilerini yaris pistinde, tasidiklarini ise yiyecek! olarak goruyorlar...

18
1
yanıtYanıtla
mayınlather_41@hotmail.com:

yolcu yarışına giren ve insanları durakta bekleyen para olarak gören özel otobüs ve minibüs işletmeciliği istemiyoruz. Özelleştirilmiş toplu taşıma hizmetlerine acilen yeni düzenlemeler ve yaptırımlar getirilmeli, yoksa daha çok canlar yanar....!

19
0
yanıtYanıtla
KAPKARAahmetbaykara33@hotmail.com:

BÜTÜN BÜYÜK ŞEHİRLER BU DOLMUŞ TERÖRÜNÜN PENÇESİNE DÜŞMÜŞ ADAMLARA DUR DİYECEK BİR MERCİ YOK...

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title