Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 17 Taşınmaz Satışı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut ve Gölbaşı'nda yer alan 17 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle gerçekleştirecek.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut ve Gölbaşı'nda yer alan 17 taşınmazın satışını kapalı teklif usulüyle gerçekleştirecek. İhale 13 Mart'ta gerçekleştirilecek.

Taşınmaz satışıyla ilgili ilan Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Yenimahalle, Pursaklar, Etimesgut ve Gölbaşı'nda yer alan 17 taşınmazın satışını 13 Mart 2014'te saat 14.00'da başlayıp ikişer dakika arayla kapalı teklif usulüyle gerçekleştirecek. 17 taşınmazın satışı için belirlenen muhammen bedel 324 bin 400 TL ile 6 milyon 942 bin TL arasında olacak. Geçici teminat bedeli ise 9 bin 951 TL ile 208 bin 260 TL arasında olacak. İhale suretiyle satışı yapılacak taşınmazların satış şartnamesi her gün çalışma saatleri içerisinde, Hipodrom Caddesi Belediye hizmet binasının 14. katında bulunan Emlak Ve İstimlak Dairesi Başkanlığı Taşınmazlar Şube Müdürlüğünde görülebilecek.

-İHALEYE KATILACAKLARIN 250 TL KARŞILIĞINDA ŞARTNAME ALMAK ZORUNDA OLACAK-

İhaleye iştirak edecek olanlar 250 TL karşılığında şartname almak zorunda olacak. İhale için verilen teklif mektupları verildikten sonra geri alınamayacak. Teklif mektuplarının en geç ihale günü saat 12.00'ye kadar ihalenin yapılacağı adreste bulunan Encümen Başkanlığına verilmesi şart olacak. Bu saatten sonra verilecek teklif mektupları veya her hangi bir nedenle oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacak. Satış şartnamesinde belirtilen hususlarla taşınmazlara ait dosyasındaki bilgileri ve tapudaki takyidatları alıcı aynen kabul etmiş sayılacak. İhalenin kesinleşmesinden sonra ihale uhdesinde kalanlar, Satış Şartnamesine aykırı bir talepte bulunamayacaklar. Satıştan mütevellit bütün vergi, KDV, resmi harç, ilan giderleri, tapu harçları, alım satım giderleri, gibi ödenmesi gereken her türlü giderler alıcıya ait olup, alıcı tarafından kanuni süresinde ödenecek. İhale Komisyonu gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbest olacak. Encümen'ce uygun görülerek karara bağlanan ihale kararı ise; İta Amiri'nin onay'ını takiben geçerlilik kazanacağı gibi, İta Amiri'ninihaleyi fesh etmesi halinde, iştirakçi idareye karşı herhangi bir hak iddiasında bulunamayacak. İş bu ihale ilanı genel bilgi mahiyetinde olup, satışta ihale şartnamesi hükümleri uygulanacak.

Kaynak: ANKA / Ekonomi

Yenimahalle Etimesgut Pursaklar Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title