Haberler

Sağanak Yağış Nedeniyle İstanbul'da Yollar Göle Döndü

Güncelleme:

Bayrampaşa Forum İstanbul önünde yer alan alt geçitte 2 minibüs, 1 otobüs su altında kaldı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek saldırdı.

İstanbul'da dün başlayan yağmur gece de etkisini gösterdi. Sağanak yağmur nedeniyle Bayrampaşa'da bazı araçlar yollarda bireken suların altında kaldı. Belediye ekipleri biriken suları tahliye etti ve araçları kurtardı.

ŞEHİR PARKI CADDESİ SULAR ALTINDA

Gece geç saatlerde aniden bastıran yağmur nedeniyle Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde bulunan Şehir Parkı Caddesi sular altında kaldı. Oluşan su birikintisinde kalan iki araç itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

15 YOLCU MAHSUR KALDI

Bayrampaşa Forum İstanbul önünde yer alan alt geçitte yaklaşık bir metre yüksekliğindeki su birikintisinde kalan otobüsün içerisindeki 15 yolcu da araçta mahsur kaldı. Yolcular, çevredeki vatandaşlarında yardımıyla kısa sürede tahliye edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, deniz botuyla olay yerine ulaşarak su tahliyesi başlattı ve ardından otobüsün kurtarılması içinde çalışma başlattı. Su tahliyesi yapan ekiplere bir vatandaş tepki göstererek saldırdı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı çalışan işçi vatandaşın saldırısına maruz kaldı. Su içinde görevini yapmaya çalışan işçiye vatandaşın tekme ve tokatla saldırdığı görülürken çevredekiler bu durumu film izler gibi seyretti. Sudan çıkarak saldırgandan kaçmaya çalışan işçinin yüzü kanlar içinde kalırken duyarlı vatandaşların araya girmesiyle gerginlik sona erdi.


SU İÇİNDE MAHSUR KALAN KADIN, TAHLİYE SIRASINDA SUYA DÜŞTÜ

Bir minibüs sürücüsünün sular altında kalan alt geçitten geçmeye çalışması ve minibüsün sular içinde kalması kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi. Su içinde kalan minibüsü kurtarmak için itfaiye ekipleri çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri minibüs içerisinde kalan iki kişiyi tahliye ettiği sırada talihsiz bir olay yaşandı. İtfaiye ekiplerinin minibüs içerisinde bulunan kadını bota aldığı sırada bayan itfaiye erinin ellerinden kayarak suya düştü. Kadının suya düşmesi kameralar tarafından an be an kaydedildi. İtfaiye eriyle suya düşen kadını bot içinde bulunan diğer itfaiye ekipleri dışarı çıkardı. Sudan çıkarılan kadının ıslandığı görüldü. Su içerisinde kalan minibüs bir başka aracın yardımıyla çıkarıldı.

"KARŞIYA FERİBOTLA MI GEÇECEĞİZ"

Bazı vatandaşlar oluşan su birikintisine tepki göstererek, "Biz nasıl geçeceğiz karşıya. Feribotla mı geçeceğiz. Her yağmur yağdığında bunu yaşıyoruz" dedi. İtfaiye ekipleri oluşan su birikintisinde kalan araçları kurtarırken, belediye işçileri de suları tahliye etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Kocatepe Sudan Göle Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (1)

burak:

oy verdikleri belediye başkanı ak partiliydi

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title