Haberler

AK Parti Seçmeni, Partinin Başına Abdullah Gül'ün Geçmesini İstiyor

Güncelleme:

ANDY-AR'ın yaptığı Köşk anketinde, AK Partili seçmene "Partinin başına kim geçsin" diye sordu. Seçmen, rekor oyla Abdullah Gül dedi.

ANDY-AR Sosyal Araştırmalar Merkezi'nin yaptığı Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin araştırma sonuçlarını yayınladı. Türkiye genelinde 21 ilde toplam 3,216 yapılan ankette AK Parti'nin Köşk adayı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 55.5 oyla açık ara birinci çıktı.

Sadece Cumhurbaşkanlığı seçimi değil genel seçim için de vatandaşların tercihleri soruldu. Bunun yanında Erdoğan'ın Köşk'e çıkması durumunda AK Parti seçmenine 'Partinin başına kim geçmeli' sorusu da yöneltildi.

GÜL, RAKİPLERİNE BÜYÜK FARK ATTI

Ankete göre AK Parti, genel seçim olsa yüzde 49 oy alıyor. AK Parti'nin başına geçmesi istenilen isimler arasında ise Abdullah Gül, diğer rakiplerine büyük fark atıyor.

İşte araştırmanın sonuçları;

AK PARTİ'NİN BAŞINA KİM GEÇMELİ

(Sadece AK Parti'ye oy vereceğini söyleyen seçmenlerden derlenmiştir)

Abdullah Gül; 76,2
B.Arınç; 7,3
N.Kurtulmuş; 6,5
B.Yıldırım; 2,1
A.Babacan; 1,8
M.Ali Şahin; 1,1
A.Davutoğlu; 1,0
Diğer-Fikrim Yok; 4,0

BU PAZAR GÜNÜ MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ OLMASI DURUMUNDA HANGİ PARTİYE OY VERMEYİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

( Kararsızlar dağıtıldıktan sonra )

AK Parti; 48,8
CHP; 25,2
MHP; 15,2
HDP; 6,5
DİĞER; 4,3

10 AĞUSTOS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE OYUNUZU HANGİ ADAYDAN YANA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

R.Tayyip Erdoğan; 39,9
E.İhsanoğlu; 25,1
S.Demirtaş; 6,9
KARARSIZ; 12,9
OY KULLANMAYACAĞIM; 10,8
CEVAP YOK; 4,4

10 AĞUSTOS’TA GERÇEKLEŞTİRİLECEK OLAN CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE OYUNUZU HANGİ ADAYDAN YANA KULLANMAYI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

(OY KULLANMAYACAĞIM- CEVAP YOK VE KARARSIZLAR DAĞITILDIKTAN SONRA)
R.Tayyip Erdoğan; 55,5
E.İhsanoğlu; 34,9
S.Demirtaş; 9,6

CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ HANGİ ADAYIN KAZANACAĞINI DÜŞÜNÜYORSUNUZ?

R.Tayyip Erdoğan; 60,4
E.İhsanoğlu; 25,5
S.Demirtaş; 3,5
Fikrim Yok-Cevap Yok; 10,6

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Abdullah Gül Ak Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (86)

uie:

sn.RTE milletin yüzüne tükürse '' Adam Bereket Yağdırıyor'' deyip peşinden gidecek koyunlar var hala...gili Yorumunuzu Yazın

19
14
yanıtYanıtla
PETİTOOgalatasaray_1905_1990_@hotmail.com:

bak işte demedim mi ben... :)) adam razı... ondan sonra bana çok bilmiş bilmem ne diyorlar... hadı ordann...

yanıt0
yanıt0
Alperen YÖRÜK:

AKp liler hiç heyecanlanmayın!! Yin R. tayyip Erdoğan kalacak partinin başında. Çünkü Allahın izni ile Ekmeleddin bey kazanacak. Millet Sevgi, saygı, hoşgörü, kardeşlik, sakinlik, beyfendilik, dostluk istiyor. Kin, Nefret, hakaret, aşağılama, ötekileştirme istemiyor!!! vatandaşına '' lan İsrail dölü diye '' bağıran bir Cumhurbaşkanı İSTEMİYOR!!!!!!!!!!!!!!

12
15
yanıtYanıtla
..........adada@adada.com:

:D zeki mürende bizi görecekmi

yanıt0
yanıt0
ÖNCE VATAN:

BÜYÜK TÜRKİYENİN, BÜYÜK LİDERİ ALLAH YOLUNU AÇIK ETSİN. SANA BU ÜLKENİN İHTİYACI ÇOK.

12
15
yanıtYanıtla
ankara-merkez:

Artik akplilere troll koyun v.s demicem , bu akpliler bildigin düdük para nerde orda ÇALIyorlar ...

14
13
yanıtYanıtla
bir dost uyarısı:

ako yi savunanlara soruyorum , kaç para maaş ile kaç kişiyi geçindirmeye çalışıyorsunuz , bankalara ne kadar borcunuz var , bir kredi kartını kapatmak için diğer kartlara nasıl takla attırıyorsunuz , çevrenizde kaç kişiden kaçı maddi sıkıntıda , kış gelince gaz kuyruklarını açıklayın , trafikte gezen arabaların yüzde kaçı kredi borçlu aldığınız evlerin değeri 50 binse siz kaça alıyorsunuz , dünyanın en pahalı benzinini kullandıkça düşünün elektrik faturasını yatırınca düşün markete girince eskiden 50 tl ye 4 poşet alışveriş yaparken şimdi 2 poşet anca alabiliyorsun ? düşünmeye devam edin kime oy vereceğinizi , yoksa bunların hepsini reza ile çağlayanmı karşılıyor. soma rezilliğinin de unutmayın

15
10
yanıtYanıtla
...ercument@gmail.com:

Çok güzel özetlemişsin kardeşim tebrikler...

yanıt0
yanıt0
mstfmstf@gmail.com:

HATIRLATAYIM eskiden şahin arabaları mercedes fiyatına alır ve kasılırdık şimdi tenezzül edip binen yok.öğretmenler ek iş yapmadan geçinemezdi.şimdi 10 yıllık öğretmen 2 ev ve araba alabiliyor.eskiden zenginle fakir giyiminden belli olurdu şimdi o fark yok.eskiden işsizler vardı şimdi iş beğenmeyenler var.eskiden işçi çıkarmak kolaydı şimdi çıkarmamak daha kolay.eskiden ahmak çoktu chp yi desteklerlerdi şimdi ise zeki olan çok anlayana...

yanıt0
yanıt0
Hakan:

BU KADAR LAF ETTİKTEN SONRA TAYYİBİN KUKLASI OLMAYI İÇİNE SİNDİREBİLİRSE, DURMASIN OLSUN...

16
9
yanıtYanıtla
Tüm 86 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title