Haberler

Android 7.0, Namık İsimini mi Alacak?

Google'ın yapmış olduğu her şey yeni bir merak konusu olmaya yetiyorken Google tarafından yeni çıkarılacak olan Android sürümü, Android 7.0 için halktan yardım istenmesi toplulukların eğlence konusu oldu.

Google'ın yapmış olduğu her şey yeni bir merak konusu olmaya yetiyorken Google tarafından yeni çıkarılacak olan Android sürümü, Android 7.0 için halktan yardım istenmesi toplulukların eğlence konusu oldu.

Android N için daha önceden Nutella, New York Cheesecake isimleri verilecek gibi olundu ama tüm bunların sadece bir söylenti olduğu ortaya çıktı. Google I/O'da yapılan açıklamaya göre Android N isminin ne olacağını seçmek için kullanıcıların görüşleri alınacak. Tabii böyle bir durum söz konusu iken ülkemizin mizahının can damarlarından birisi olan İnci Sözlük'de kollarını sıvadı ve "Android'i Trollüyoruz" başlıklı konu açarak Android N'in isiminin Android NAMIK olması için yardım çağrısı yapmaya başladı.

Sizlerdeüzerinden Android NAMIK yazarak İnci Sözlüğe yardımcı olabilirsiniz.

Kaynak:  Technosfer.com –

Peki neden Google böyle bir şey yaptı?

Google'ın CEO'su Sundar Pichai, kullanıcı odaklı olduklarını ve yeni Android versiyonuna isim verirken halkın da söz sahibi olmasını istedikleri için böyle bir yola başvurduklarını açıkladı.

Kaynak: Technosfer / Teknoloji

New York Nutella Google Teknoloji Haberler

500

Yorumlar (1)

Abuzittin Conembönem:

namık gayet güzel bir isim bunun nesi trollük her şeye troll demeyin NAMIK best name for Android!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title