Haberler

Anamur Muz Güzelleri

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Anamur Gıda ve Tarım Fuarı'nda muz güzellik yarışması yapıldı.

MERSİN'in Anamur İlçesi'nde bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Anamur Gıda ve Tarım Fuarı'nda muz güzellik yarışması yapıldı.

Yarışmaya Anamur ve çevresinden 18 genç kız katıldı. Genç kızlar, yöresel kıyafetler ve muz sepetleri ile yarışmacı Dilara Özdemir (24) öncülüğünde türkü söyleyerek yarışma alanına geldi. Yürüyüşleri ve duruşları yanında diksiyonları ile de jüriyi etkilemeye çalışan genç kızlar, büyük ilgi gördü.

En büyük hayalinin 'O Ses Türkiye' yarışmasına katılmak olduğunu belirten yarışmacı Dilek Özdemir, 'Ben seni gizli sevdim. Bilmedim eller duyar' şarkısı ile katılımcılardan yoğun alkış aldı. Güzellik uzman Filiz Duman, estetik cerrahi uzmanı Dr.Selahattin Aslan, fotoğrafçı Ahmet Koyuncu, diyetisyen Didem Yıldız, kuaför Osmaniye Kurşun'un jüri üyeliği yaptığı yarışmada, Mehtap Şahin birinci, Büşra Cansu Aktağ ikinci, Rabia Yalçınkaya üçüncü oldu. Yarışmacılar, jürinin değerlendirmesi sırasında yöresel oyun havaları ve çiftetelli oynayarak, etkinliği renklendirdi.

BAŞKANDAN ALTIN

Dereceye giren yarışmacılara güzellik tacını takan Anamur Belediye Başkanı MHP'li Mehmet Türe, birinciye tam, ikinciye yarım, üçüncüye çeyrek altın armağan etti.

Yarışmaya katılmanın öncelikle cesaret işi olduğunu belirten Başkan Türe  "Onların hepsi birinci oldu benim gönlümde. Çünkü katılmak, destek vermek bir cesaret ve taraf olmaktır. Anamur'dan yana taraf olmaktır. İnşallah bu gıda ve tarım fuarının devamını getireceğiz" dedi.

- Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Türe Türkiye Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title