Haberler

Mersin Anamur'a Kar Yağdı

Güncelleme:

Mersin'de pazar günü başlayıp aralıklarla devam eden yağmur, Anamur ilçesinde kara dönüştü.

Mersin'de pazar günü başlayıp aralıklarla devam eden yağmur, Anamur İlçesi'nde kara dönüştü. Kısa süreli yağan kara ise en çok sevinen çocuklar oldu.

Anamur'da karın yağdığını gören çocuklar dışarı çıkıp ellerine aldıkları karın önce tadına baktılar daha sonra da birbirlerine atarak oynadılar. Kısa süreli de olsa kar yağışı, çocuklar kadar büyükleri de heyecanlandırdı.

Yerde ve araçların üzerinde biriken karları toparlayan 50 yaşındaki Münire Yıldırım yaptığı kar toplarını etrafındakilere fırlattı. Anamur'un kar sevinci kısa sürse de özellikle muz ve çilek üreticileri don tehlikesine karşı teyakkuzda bekliyor. Anamur'a en son karın Şubat 2012'de yağdığı belirtildi.

SAHİLDE DEV DALGALAR OLUŞTU

Mersin'de aralıklarla devam eden yağmurla birlikte gelen fırtına da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Saatteki hızı 102 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle denizde dev dalgalar oluştu.

Merkez Akdeniz İlçesi'ndeki Atatürk Parkı sahil şeridindeki vatandaşlara zor anlar yaşatan dev dalgaların boyu 5 metreye kadar çıktı. Gemiler dalgalardan zarar görmemek için açıkta demir attı. Gezinti yapmak için sahil şeridine giden vatandaşlar ise kendilerine zor anlar yaşatan dalgalarla birlikte özçekim yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mersin Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title