Haberler

Anahtarı Paspasın Altına Bıraktı, Evi Soyuldu

Güncelleme:

Adıyaman'da Tarık T. adlı vatandaşın kapısının önündeki paspasın altına bıraktığı anahtarı alan kişi veya kişiler evdeki altın ve paraları çaldılar.

Adıyaman'ın Kahta ilçesi Çukurtaş köyünde kapının önündeki paspasın altına bırakılan anahtarı alan kişi veya kişiler girdikleri evi soyup soğana çevirdiler.

ANAHTARLA RAHATÇA İÇERİ GİRDİLER

Edinilen bilgiye göre, Çukurtaş köyünde Tarık T. adlı şahsın evinin giriş kapısının önündeki paspasın altına bıraktığı anahtar kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından alınarak rahatça içeri girildi.

PARA VE ALTIN ÇALDILAR

Evin salonunda bulunan çanta içerisinde 700 TL para ile 5 adet cumhuriyet altınının çalındı. Hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Kahta Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

BARİŞmobilWeb@haberler.com:

Adiyaman memleketin insan ve mekan olarak bozulmamış en güzel illerinden birisidir bu yapilan köprü ile d.bakırdan terör ve hirkiz gelebilir normaldir...

1
0
yanıtYanıtla
urfali:

hirsiza davetiye cikarmisin birader ayni bizim turkiyenin yaptiy gibi turkiye paspasin altina koymadi altin tepsiyle sundu basa gelen cekilir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title