Haberler

Anadolujet'in Bursa- Ankara Seferleri Çifte Kampanya ile Başladı

AnadoluJet, 9 Temmuz 2015 tarihine kadar sadece Bursa – Ankara ve Ankara- Bursa direkt uçuşları için tüm yolcularına her şey dahil 49.99 TL'den uçma fırsatı sunuyor.

AnadoluJet, 9 Temmuz 2015 tarihine kadar sadece Bursa – Ankara ve Ankara- Bursa direkt uçuşları için tüm yolcularına her şey dahil 49.99 TL'den uçma fırsatı sunuyor.

Ayrıca, Bursa (Yenişehir) üzerinden Ankara aktarmalı Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Şanlıurfa, Antalya, İzmir, Van gibi farklı şehirlere seyahat etmek isteyen yolcular için aktarma ücreti sadece 25.99 TL olacak.

Halkın havayolu AnadoluJet, 22 Mayıs 2015 tarihinde başlattığı Ankara – Bursa seferleri ile Esenboğa Havalimanı ile Bursa Yenişehir Havalimanı arasında haftanın yedi günü sefer düzenleyecek.

Ankara'dan 23: 30, Bursa'dan ise 07: 00 saatlerinde karşılıklı yapılacak seferler, hem Bursa'ya hem de Bursa'dan diğer şehirlere seyahat edecek yolculara; Ankara üzerinden Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Samsun, Muş, Adana, Antep, Urfa, KKTC, Van, Ağrı, Kars gibi birçok noktaya kısa süre beklemeli aktarmalı uçuş bağlantısı verecek.

Yeni hattının açılması vesilesiyle 9 Temmuz 2015 tarihine kadar sadece Ankara – Bursa-Ankara seferlerindeki tüm koltukları 49.99 TL'den satışa çıkaran AnadoluJet, ayrıca aktarmalı noktalar için de çok özel bir kampanya düzenliyor.

AnadoluJet, Bursa varış ve çıkışlı aktarmalı uçuşlarda sunduğu ikinci kampanyası kapsamında Ankara üzerinden Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Samsun, Muş, Adana, Antep, Urfa, Van, Ağrı, Kars gibi daha pek çok noktaya bağlantılı seyahat edecek yolcular için ise sadece 25.99 TL aktarma ücreti uyguluyor.

AnadoluJet ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no'lu çağrı merkezi aranabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Trabzon Erzurum Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title