Haberler

Anadolujet'in Avantaj Rotası Şubat'ta Kayseri'de

AnadoluJet'le sadece Kayseri'ye seyahat eden AnadoluJet yolcuları, özel indirimli konaklama imkanlarına sahip olup, Kayseri'nin en ünlü alışveriş ve kültür noktalarında da çeşitli kampanyalardan yararlanıyor.

AnadoluJet'le sadece Kayseri'ye seyahat eden AnadoluJet yolcuları, özel indirimli konaklama imkanlarına sahip olup, Kayseri'nin en ünlü alışveriş ve kültür noktalarında da çeşitli kampanyalardan yararlanıyor. AnadoluJet'in, hesaplı tatil ve konaklama fırsatları sunan özel seyahat projesi "Avantaj Rotası" Şubat ayında ibresini, tarih boyunca pek çok uygarlığa beşiklik etmiş Kayseri'ye çeviriyor.

Anadolu'nun en köklü ve en eski yerleşim alanlarından biri olan ve Kalkolotik (Bakırtaş) çağından başlayarak Asur, Hitit, Frig dönemlerinde ve Roma devri sonuna kadar bir yerleşim alanı olan Kültepe'nin derin izlerini taşıyan Kayseri, AnadoluJet avantajları ile tarihi değerlerini Anadolu insanına açıyor.

AnadoluJet yolcularının konforuna konfor katmayı amaçlayan "Avantaj Rotası"nın ikinci durağı Kayseri'ye, Şubat ayı süresince AnadoluJet ile Ankara'dan aktarmalı seferlerle ve İstanbul Sabiha Gökçen'den karşılıklı uçuş gerçekleştiren yolcular, çeşitli indirim ve ücretsiz turlardan faydalanıyor.

Sadece İstanbul Sabiha Gökçen'den Kayseri'ye direk veya aktarmalı seyahat eden kişiler için geçerli olacak promosyonlar kapsamında AnadoluJet yolcuları; Mirada Otel'de yüzde 20 konaklama fırsatının yanı sıra tüm kayak ekipmanı ve özel kayak derslerinde de yüzde 25 indirim kazanıyor. AnadoluJet yolcuları, Kayseri Elmacıoğlu Restoranda yüzde 20, Beştepe Restoranda ise yüzde 25 indirim hakkının sahibi oluyor.

AnadoluJet ile işbirliği bulunan ve araç kiralama hizmeti Enterprise'dan araç kiralayan yolcular ise yüzde 40 indirimle araçlarına sahip olup, Kayseri'yi rahat rahat dolaşıyor.

Kayseri'ye gelip eşsiz pastırma, sucuk ve mantının lezzetine bakmadan dönmek istemeyenler yine AnadoluJet'in sunduğu avantajlarla Çemens Yöresel Ürünlerden yüzde 20 indirime sahip oluyor. AnadoluJet yolcuları Kayseri uçuş biletlerini göstererek, Kayseri Kültür Müdürlüğü'ne bağlı müzeleri ücretsiz gezebiliyor.

AnadoluJet ile Yüzde 50 indirimli uçun…

6 – 24 Şubat 2015 arasında AnadoluJet web sitesinde yer alan promosyon kodu ile bilet alan yolcular, 10 – 28 Şubat 2015 tarihleri arasında yüzde 50 indirimle Kayseri'ye uçuyor. Kampanyadan yararlanmak için biletlemenin uçuş tarihinden dört gün önce yapılması gerekiyor.

Her ay Anadolu'nun farklı bir şehrine rotasını çeviren AnadoluJet'in "Avantaj Rotası" projesi kapsamında AnadoluJet ile seyahat edenler yıl boyunca Anadolu'nun farklı şehirlerine özel indirimli konaklama imkanlarına sahip olup, şehrin en ünlü restoranlarında, alışveriş noktalarında çeşitli indirim ve kampanyalardan yararlanmaya devam edecek.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşılabilinir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Sabiha Gökçen İstanbul Kayseri Roma Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title