Haberler

Anadolujet Frekans Sayısını Artırıyor

AnadoluJet, 2015 Yaz Tarifesi ile frekans sayısını artırmaya devam ediyor.

AnadoluJet, 2015 Yaz Tarifesi ile frekans sayısını artırmaya devam ediyor. Mart – Ekim 2015 arasında geçerli olan AnadoluJet 2015 Yaz Tarifesi kapsamında marka, tam 20 noktaya frekans artışı gerçekleştiriyor.

Düzenleme kapsamında; Ankara Esenboğa Havalimanı ile Adıyaman, Ağrı, Çanakkale, Gazipaşa, Gaziantep ve Iğdır arasındaki karşılıklı uçuşlarını haftanın her gününe çıkartan AnadoluJet, İstanbul Sabiha Gökçen ile Bodrum ve Edremit arasındaki karşılıklı uçuşlarını da haftada yedi gün yapacak.

AnadoluJet, Ankara Esenboğa – Elazığ ve K.K.T.C seferlerini ise haftanın yedi günü günde iki sefere çıkartacak. Ayrıca Ankara – Diyarbakır, Hatay, Kıbrıs, Samsun, Trabzon ve İstanbul Sabiha Gökçen – Elazığ, Erzurum, Hatay, Kayseri, Samsun, Şırnak, Trabzon seferlerinde de günlük ve haftalık uçuş sayısında artışa gidilecek.

AnadoluJet ve kampanyaları hakkında daha fazla bilgi almak için www.anadolujet.com adresini ziyaret edilebilir veya 444 25 38 no'lu çağrı merkezi aranabilir.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Sabiha Gökçen Adıyaman İstanbul Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title