Haberler

Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Şampiyonası

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kars'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Şampiyonasında, Vanlı voleybolcular önemli başarılar elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından Kars'ta yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Grup Şampiyonasında, Vanlı voleybolcular önemli başarılar elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından Kars Kafkas Üniversitesi Spor Salonunda düzenlenen şampiyonaya, 10 ilden 27 takım 162 sporcu ile katıldı.

Müsabakalara 22 sporcu ile katılan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol Takımları, erkeklerde bütün rakiplerini yenerek grup birincisi olurken, kadın takımı ise grup ikincisi olarak Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final Müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Müsabakalarda dereceye giren takımlara ödülleri Kars Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürsel Polat tarafından verildi.

Şampiyonaya Van adına katıldıklarını belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Voleybol antrenörü Emrah Eker, erkekler kategorisinde grup birinciliği, kızlarda ise grup ikinciliği kazanarak Anadolu Yıldızlar Ligi Voleybol Çeyrek Final müsabakalarına katılma hakkı kazandıklarını anımsattı.

Eker, "İleri ki zamanlarda yapılacak olan Anadolu Yıldızlar Ligi Çeyrek Final müsabakalarında ilimizi temsil etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. İlimize ve bizlere bu güzel mutluluğu yaşatan bütün sporcularımıza teşekkür ediyor, müsabakalara katılacak arkadaşlarımıza da şimdiden başarılar diliyoruz. Katıldığımız grup müsabakalarında emeği geçen başta il müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Voleybol Federasyonu Kars Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title