Haberler

İstanbul'da Şiddetli Yağış! Yollar Kapandı, Ev ve İşyerlerini Su Bastı

Güncelleme:

Sabah erken saatlerde başlayan şiddetli yağmur hayatı felç etti. Yollar kapandı, birçok ev ve işyerini su bastı.

İstanbul'da geçtiğimiz saatlerde başlayan şiddetli yağış Anadolu Yakası'nı etkisi altına almış durumda. İstanbul E-5 karayolu Kartal- Cevizli mevkiinde yolda kalan araçlar nedeniyle her iki istikamet trafiğe kapandı. Uzun süren uğraşlar sonunda araçların bir kısmının kaldırılmasıyla ulaşım her iki yönde de tek şeritten yapılmaya başlandı.

Yaklaşık 1 saat kapalı kalan yoldaki araçların kaldırılması ve suyun boşaltılmasından sonra E-5 karayolunda her iki istikamette ulaşım sağlanmaya başlandı.


(Fotoğraf twitter'dan alınmıştır.)

EV VE İŞ YERLERİNİ SU BASTI

Şiddetli yağış nedeniyle Kartal ve Maltepe sahilinde bazı ev ve iş yerlerini su bastı. İtfaiye ekiplerinin su tahliye çalışmaları sürüyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul'daki şiddetli yağmur ile ilgili şu uyarıyı yaptı:

"İstanbul Radarından alınan son görüntülere göre; İstanbul Anadolu Yakasında devam eden ve lokal olarak kuvvetli olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların ilerleyerek önümüzdeki saatlerde Boğaz çevresinde ve Avrupa Yakasında da görülmesi beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı (yerel kuvvetli yağış, lokal dolu ve yağış anında kısa süreli kuvvetli rüzgar)vatandaşların ve ilgililerin dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."


(Fotoğraf twitter'dan alınmıştır.)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Cevizli Kartal Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (59)

ÖmermobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Akp çalışıyor demiş bir koyun yaa hakikaten beyinleri varsa kesinlikle yıkanmış bunların. Türkiyenin en büyük 500 şirketini topla bir wal-mart etmiyor. Bana 500-600 kişiyi istihdam edecek bir tane fabrika göster akkoyun döneminde yapılmış? 2002 de dünya sistemine entegre olacam diye gelmedin mi iktidara? Kapitalist olacaksan en azından üret, üretmeden tüketiyoruz. Hala akp çalışıyor diyorlar üretim yok tüketim toplumu yaptılar bizi mee meeee görün artık

16
7
yanıtYanıtla
selim tufan:

Kartal belediyesi rezil durumda. Kar yağdığındada bir tane küreme çalışması yoktu. Bugün uğurmumcu mahallesinden geldim bütün logarlar tıkanmış yola adım atılmıyor. Belediye hiç çalışmıyor. Keşke CHP ye oy vermeseydim. Çok pişmanım.

9
12
yanıtYanıtla
Haydo:

Akp ''li trollere kıdem primi filan mı verildi ? Bugün baya hızlı başladılar güne :)))

14
5
yanıtYanıtla
izmir:

izmiri sel almasıyla chp ye topa tutanlar. . . . İstanbul ve akp için sahneye davet ediyoruz lakin hiç sesi çıkan yok niye acaba

14
4
yanıtYanıtla
DeliturkmenMobil-IOS:

Kanal Istanbul, onlar konusur AKaPE yapar!

11
6
yanıtYanıtla
SALİH:

Bilal Erdoğana göre sorun yok onun 7 tane gemisi var

6
9
yanıtYanıtla
turgut:

işte zihniyet işte belediyecilik koca şehir 1 saatte göl oldu tıpkı geçen ayki Ankara gibi. benim tavsiyem akp sakın bu sıralar erken seçime gitmesin.

11
4
yanıtYanıtla
S.B.:

LA İŞİN KOLAYI VAR, BİLAL OĞLANIN GEMİLERİNE GÖREV VERİN, İSTANBUL''DA ULAŞIM SORUNU KALMAZ. . . . . BİR İKİ BİSMİLLAH, 2 BAKARA MAKARA SALLARSINIZ, HAMDOLSUN DEDİĞİNDE HERŞEY YOLUNA GİRER. . . . . !!!

7
7
yanıtYanıtla
HASAN TAHSİN:

GEMİCİKLER HER ORTAMDA YÜZER

9
5
yanıtYanıtla
demokrat:

Takunyalı faşistlerin imam hatipli şehir plancıların hesabı her zaman zayıf çıkıyor, sen her yere beton dökersen ve yollar olmasını veya su akımını sağlamazsan böyle olur.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title