Haberler

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

AA çalışanları, Başbakan Yardımcısı Arınç'ın da katıldığı "Kuruluş Yıl Dönümü Pikniği"nde bir araya geldi.

Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 94'üncü yıl dönümünde AA çalışanları, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ailesiyle katıldığı "Kuruluş Yıl Dönümü Pikniği"nde bir araya geldi.

AA'nın 94'üncü kuruluş yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Genel Müdürlük tarafından kurumun Gölbaşı'ndaki tesislerinde "Kuruluş Yıl Dönümü Pikniği" düzenlendi. Çalışanların aileleriyle yer aldığı pikniğe, Başbakan Yardımcısı Arınç, eşi Münevver Arınç, oğlu, gelini ve iki torunuyla katıldı.

Arınç'ı, tesislere gelişinde AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk karşıladı. Arınç ile eşi, Ajans çalışanları ve aileleriyle sohbet etti, yanlarına gelen çocuklarla fotoğraf çektirdi.

AA Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı piknikte Kemal Öztürk, çalışanlar ve aileleriyle yakından ilgilendi. Öztürk, hediyeler verdiği çocuklarla sohbet etti.

Çeşitli spor müsabakalarının yapıldığı, keyifli vakit geçirilen piknikle kurumdaki aile ortamının daha da geliştirilmesi amaçlandı. Çocuklara hediyelerin dağıtıldığı piknikte, palyaço gösterisi, uçurtma şenliği ve yarışmalar düzenlendi.

AA çalışanları, yarın da Anıtkabir'deki törene katılacak. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Bülent Arınç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title