Haberler

Anadolu Ajansı 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı - Kemal Öztürk (1) -

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, "Bir sorumluluğumuz var bizim, omuzlarımızda bir yükümüz var. Bu sadece düzgün haber yapmak, çok haber yapmak değil, AA bir yere evrildi, habercilikten, haber ajansının ötesinde bir misyonla bir yere evrildi.

Anadolu Ajansı (AA) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kemal Öztürk, "Bir sorumluluğumuz var bizim, omuzlarımızda bir yükümüz var. Bu sadece düzgün haber yapmak, çok haber yapmak değil, AA bir yere evrildi, habercilikten, haber ajansının ötesinde bir misyonla bir yere evrildi. İnsanlar duygusal bağla bize bağlandılar, duygusallıkla bize sahip çıkıp destek veriyorlar" dedi.

Öztürk, Anadolu Ajansı 6 Aylık Değerlendirme Toplantısı'nın açılışında yaptığı konuşmada, hedeflerinin 2020 yılına merkezli olduğunu, kendilerine 8 yıllık süre koyduklarını, bunun 2,5 yılının geride kaldığını söyledi.

Dünyanın ilk 5 ajansından olma hedefi için geriye 5,5 senenin kaldığını ifade eden Öztürk, bu 2,5 yılda tahmin ettiklerinden daha hızlı ilerlediklerini, bazı planlamalarının, hedeflerinin daha erken gerçekleştiğini belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Kemal Öztürk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title