Haberler

Amedspor Hedefe Odaklandı

Güncelleme:

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, yarın saat 14.30'da Seyrantepe Spor Kompleksi'nde konuk edeceği İnegölspor maçına odaklandı.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve son 2 iç saha maçından zaferle ayrılan Amed Sportif Faaliyetler Kulübü, yarın saat 14.30'da Seyrantepe Spor Kompleksi'nde konuk edeceği İnegölspor maçına odaklandı. Yeşil kırmızılı ekip, yarın da İnegöl'ü devirerek 3'te 3 yapmak istiyor.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü zorlu İnegölspor maçı hazırlıklarını tamamlayıp pusuya yattı. Bugün Teknik Direktör Sertaç Küçükbayrak nezaretinde Talaytepe'deki tesislerinde hafif bir ter idmanı yaptıktan sonra odalarında dinlenmeye çekilen yeşil kırmızılı futbolcular maç saatini beklemeye koyuldu.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak, zorlu 90 dakika öncesinde yaptığı açıklamada, taraftarlarının desteğiyle İnegölspor'u yenerek haftayı 3 puanla kapatacaklarına inandıklarını kaydetti. Hafta içerisinde bütün plan ve programlarını mutlak galibiyet üstünde kurguladıklarına dikkat çeken Küçükbayrak, "Çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Takımda önemli eksiklerimiz bulunmuyor. Stoperlerimiz Volkan ve Yavuz sakatlar. Ama onların yerine oynayacak futbolcularımız da arkadaşlarını aratmayacaklar. Bu nedenle sakatımız var diye mazeret üretmek istemiyorum. Sahaya 11 kişi çıkıyorsan eksiğin yok demektir. Bu maçı kazanacağız" dedi.


Amed Sportif Faaliyetler Kulübü'nün yarın saat 14.30'da Seyrantepe Spor Kompleksinde konuk edeceği İnegölspor maçını Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Yiğit Peşin yönetecek. Peşin'in yardımcılığını yine Ankara bölgesi ulusal yardımcı hakemlerinden Soner Maraş ile Kastamonu bölgesi ulusal yardımcı hakemlerinden Nurettin Dinçer Demir yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Ankara bölgesi ulusal hakemlerinden Alkım Aksoy yapacak. Daha önceki iç saha maçlarında olduğu gibi Diyarbakırlı sporseverlerin bu maça da yoğun ilgi göstermeleri bekleniyor.

Kaynak: Temsilci / Spor

İnegölspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title