Haberler

Amedspor'dan Yalanlama: Fenerbahçe Maçı Şanlıurfa'da Oynanmayacak

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Finali'nde Fenerbahçe ile eşleşen Amedspor, maçın güvenlik gerekçesiyle Şanlıurfa'da oynanacağı iddialarını yalanladı.

Spor Toto 2. Lig temsilcisi Amedspor, Ziraat Türkiye Kupası ile iç sahada oynanacak Fenerbahçe maçının güvenlik nedeniyle Şanlıurfa'ya alındığı iddialarına açıklama getirdi.

"KULÜBÜMÜZCE TEYİT EDİLMİŞ BÖYLE BİR BİLGİ YOK"

Amedspor'un resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sosyal medyada Fenerbahçe ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupa müsabakasının Şanlıurfa GAP Arena'da oynanacağı yönünde bilgiler dolaşmaktadır. Kulübümüzce teyit edilmiş böyle bir bilgi yoktur. Gelişmelerden tüm taraftarlarımızı ve kamuoyunu buradan bilgilendireceğiz" ifadelerine yer verildi.

MIZRAK'TAN URFA YALANLAMASI

Bu arada, kulübün basından sorumlu yetkilisi Haldi Mızrak maçın güvenlik nedeniyle Urfa'ya alındığı yolundaki haberleri yalanladı. Mızrak BBC Türkçe'ye açıklamasında, "Maçın Urfa'ya alındığına dair bize ulaşan bir tebligat yok. İddianın kaynağı biz değiliz. Resmi Twitter hesabımızda da bunu yalanladık" dedi.

URFA'YA ALINDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Kulübün hesabına atfen verilen haberlerde, maçın Urfa Gap stadına alındığı öne sürülmüştü.
Türkiye Futbol Federasyonu, Başakşehirspor maçında 'ideolojik propaganda' yaptığı gerekçesiyle Amedspor'a 1 maç seyircisiz oynama ve 25 bin lira para cezası vermişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fenerbahçe Şanlıurfa Spor Haberler

500

Yorumlar (25)

ee:

Adamlar ne koşulda ne baskılarla oynuyorlar helal olsun

17
805
yanıtYanıtla
...:

Uyduruk bir takım nasıl gündem oldu...hdpkklimi bunlar???

15
11
yanıtYanıtla
Hasan barış:

Orasıda türkiyenin parçası adamları düşman ilan edenler var. Ayrıştırmayın ayıptır. pkk nın istediği bu zaten. Maçı da adam gibi biri anlatsın. İçinde kin taşımayan biri olsun . Bursa maçında gördük spikeri. Sanki düşman takımından bahsediyordu. tff kabul etmiş bu ismi. Takır takır oynadılar kazandılar. kupayıda kazansınlar isterim.

18
8
yanıtYanıtla
Beşiktaş Mobil-ANDROID:

inşaAllah amed kazanır

16
9
yanıtYanıtla
Selim:

niye inşallah o kazanır?

yanıt4
yanıt4
Lefter:

fenerbahçeliyim . Amed kazansın istiyorum. kahrolsun faşizm . yaşasın halkların eşitliği

14
8
yanıtYanıtla
Temizlik:

Faşizm!!!!!

yanıt2
yanıt1
....:

Faşizm....hdpkknin yaptığı nedir???

yanıt1
yanıt3
başkan:

bir galatasaray taraftarı olarak fenerbahçenin sanki avrupada herhangi bir yabancı kuluple maçı varmış gibi destekliyorum yenin şu vatan hainlerini istiklal marşımızı ıslıklayanları gömün sahaya

9
10
yanıtYanıtla
tripotMobil-ANDROID:

haine top oynatmayacan

5
14
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title