Haberler

Diyarbakır'da Amedspor Taraftarına Müdahale

Güncelleme:

Amedspor-Fenerbahçe maçı oynanırken Diyarbakırlı taraftarlar, taşkınlık yapınca polis müdahale etti. Polis, tazyikli su sıkarak taşkınlık yapan taraftarları dağıttı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Spor Toto 2. Lig takımlarından Amed Sportif Faaliyetler ile Fenerbahçe 3-3 berabere kaldı. Karşılaşma oynanırken stat dışındaki bir grup Amed Sportifli taraftar, taşkınlık yapınca polis müdahale etti.

TARAFTAR STAT ÇEVRESİNDE TOPLANDI

Diyarbakır temsilcisinin cezası sebebiyle tribüne alınmayan Amed Sportif Faaliyetler takımının taraftarları, stat çevresinde toplandı.

STAT DIŞINDAKİ TARAFTARA POLİS MÜDAHALESİ

Karşılaşmanın 75'inci dakikası oynanırken stat dışındaki bir grup Amed Sportifli taraftar, taşkınlık yapınca polis müdahale etti. Polis, tazyikli su sıkarak taşkınlık yapan taraftarları dağıttı.

TOMA'LAR CANLI YAYINDA GÖRÜLDÜ

Maçın oynandığı esnada TOMA'ların tazyikli suyla stat dışındaki taraftarları dağıttığı anlar ekran başında müsabakayı takip eden futbolseverler tarafından görüldü.

İşte stat dışından fotoğraflar...













Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Diyarbakır Volkan Şen Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

FORTİS:

HAY MAŞŞALAH ŞU GENÇLERİN GÜZELLİĞİNE BAKIN KURBAN OLURUM BEN SİZE. İŞTE KÜRT GERÇEĞİ SİZE İYİ BAKIN İYİ

29
21
yanıtYanıtla
...........:

aynen tamami ile haşarat

yanıt10
yanıt10
kuzey:

ben çöplükten başka bir şey göremedim, sen at gözlüklerini çıkar iyi bak gençlikmiş, hay tüküreyim ben o gençliğe,

yanıt15
yanıt22
FORTİS:

BUNLARDA MANGAL GİBİ YÜREK VAR. YARIN ÖBÜRGÜN BURSAYA ANGARAYA GELİP HEPİNİZİ HARACA BAĞLARLAR.

yanıt12
yanıt2
kayserili:

kahrolsun vatan hayinleri

27
20
yanıtYanıtla
KİMSİN:

güneydoğu yanıyor. diye feryat edenlere SORU: 1)yangının sebebi devlet mi? pkk mı? eğer devlet ise devlet operasyonları pkk ya yapıyor. . bunun sizi rahatsız etmemesi gerekir. . tam tersi memnun olmalısınız. . he arada olan bize de oluyor diyorsan. . senelerdir pkk ile araya Neden mesafe koymadın derler Neden pkk ya lanet mitingi düzenlemedin. . diye sorarlar. . son seçenek biz pkk dan korktuk dersen. . bu da sıkıntı o zaman sen devleti İplemiyon ama pkk dan tırsıyon. o zaman devletde hu hu der

39
7
yanıtYanıtla
berzo:

amed in iradesini yıkamazsınız aktrollere kapak olsun

26
16
yanıtYanıtla
26:

bunlar terorist değil de neeee??

16
21
yanıtYanıtla
kann:

yemin polis saldırdı ve bir cocuk öldü

18
19
yanıtYanıtla
Bekir:

Cocukda rahat dursaydi

yanıt7
yanıt6
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title