Haberler

İki Amcaoğlu Yan Yana Toprağa Verildi

Güncelleme:

Erzurum'da amcasının oğlunu hastaneye götüren ambulansı takip eden Nizamettin Yıldırım geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybederken amcaoğlu da yolda hayatını kaybetti.

Erzurum'un Olur ilçesinde kalp krizi geçiren amcasının oğlu Halis Yıldırım'ı (45) hastaneye götüren ambulansı, oğlu Halil İbrahim Yıldırım (16) ve arkadaşı İsrafil Güllüce (50) ile otomobiliyle takip eden Nizamettin Yıldırım (55), kaza yaptı. Otomobilin orta refüjdeki demir korkuluklara çarpması sonucu sürücü Nizamettin Yıldırım ile İsrafil Güllüce olay yerinde yaşamını yitirdi. Halil İbrahim Yıldırım ağır yaralandı. Kalp krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılan Halis Yıldırım da yolda öldü. İki amca çocuğu Olur'da, İsrafil Güllüce de Olur'un Kaledibi köyünde toprağa verildi.

AŞIRI HIZ YAPAN ARAÇ DEMİR KORKULUKLARA ÇARPTI

Kaza 27 Eyül günü saat 17.30 sıralarında Çamlıbel köyü mevkiinde meydana geldi. Olur ilçesinde kalp kirizi geçiren amcasının oğlunu hastaneye götüren ambulansın peşinden Erzurum yönüne giden Nizamettin Yıldırım yönetimindeki 25 NB 214 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız nedeniyle sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan demir korkuluklara çarptı. Kazada sürücü Nizamettin Yıldırım olay yerinde öldü, hurdaya dönen otomobilde sıkışan İsrafil Gülcü ve Halil İbrahim Yıldırım ağır yaralandı. Yaralılar itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucu sıkıştıkları otomobilden güçlükle çıkarıldı. Hastaneye kaldırılmak istenen İsrafil Gülcü yolda yaşamını yitirirken, Halil İbrahim Yıldırım Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kalp krizi geçiren Halis Yıldırım da, hastaneye yetiştirilemeden yolda yaşamını yitirdi.

İKİ AMCAOĞLU GÖZYAŞLARI İÇİNDE TOPRAĞA VERİLDİ

Biri kalp krizi, diğeri trafik kazasında ölen iki amcaoğlu Olur ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından yakınlarının gözyaşları içinde ilçe mezarlığına defnedildi. Otomobilde yaşamını yitiren İsrafil Güllüce de Kaledibi köyünde defnedildi. Hastanede tedavi gören Halil İbrahim Yıldırım'ın ise hayati tehlikesinin devam ettiği açıklandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Güllüce Erzurum Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (5)

elif:

Azrailin planı bu sefer böyle olmuş. Allah rahmet eylesin.

14
0
yanıtYanıtla
suat:

Allah rahmet eylesin, Amin

13
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ne alaka

0
2
yanıtYanıtla
serdar karadeniz:

Allal rahmet eylesin.yakinlarina sabir versin.

1
0
yanıtYanıtla
Türker akbulut:

bu kaza insallahu teala keffeatuz zunup niteliginde olurda ikisininde gunahlarini affeder simdi burda olum den ibret alip dets cikarmak lazim bu Allahin takdiri deyip elhsmdulillahi ala kulli hal demeli yada dogrudan ayete donup inna lillah ve inna ileyhi raciun deyip hac suresi 90 ayete kulli nefsin zaikatul mevt. Muhakkak her nefis olumu tadacaktir deyip ilahi kudrete teslimiyet lazim .olum bu dunyaya mahsus ahiretin gecis kapisidir insallah vefat edenler Allahin huzuruna guzel varirlar el fatiha .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title