Haberler

Kocaelispor'da İsmetpaşa Stadı'nda Duygusal Veda

Güncelleme:

Amatör Lige düşmesi kesinleşen Kocaelispor, 1978 yılından bu yana maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı'ndaki son profesyonel maçına da dün çıktı.

Yıllardır ekonomik sorunlarla boğuşan ve bugün toplam borcu 50 milyon TL'yi aşan, bu nedenle transfer yasağı da bulunan Kocaelispor 3 sezondur transfer de yapamıyordu. Her sözon küme düşen ve 3. ligde de tutunamayarak amatör lige düşmesi iki hafta önce kesinleşen Kocaelispor, 1978 yılından bu yana maçlarını oynadığı İsmetpaşa Stadı'ndaki son profesyonel maçına da dün çıktı. Yakında yıktırılacak olan İzmit İsmetpaşa Stadı'nda Yimpaş Yozgatspor ile oynanan maçta taraftarları yine de futbolcuları yalnız bırakmadı.

GÖZYAŞI DÖKENLER OLDU

Kocaelispor'u bu stadda son kez izlemek için gelen taraftarların bazıları gözyaşlarına hakim olamadı. Maçın 3-2 yenilgiyle sonuçlanmsanının ardından oyuncuların soyunma odasına gitmesinea rağmen taraftarlar tribünlerden bir süre ayrılmadı. Taraftarlar daha sonra tezahüratlarla İsmitpaşa Stadından ayrıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title