Haberler

Amatör El Kaideciler Yanlış Gemiye Baskın Yaptı

Güncelleme:

El Kaide'nin geçen hafta kurulan Hindistan kolu, ilk saldırılarını 11 Eylül'de gerçekleştirmek istedi, ancak örgütün yanlış gemiye baskın yaptığı ortaya çıktı.

Geçen hafta, Ayman el Zavahiri’nin El Kaide’nin Hindistan kolunun kurulduğunu açıklamasının ardından, örgüt ilk saldırılarını gerçekleştirmek için Karaçi limanında bir gemiye baskın yaptı. Saldırı için özellikle 11 Eylül ’ü seçtiği belirtilen örgütün, yanlış gemiye baskına yaptığı ortaya çıktı.

PAKİSTAN DENİZ KUVVETLERİ GEMİSİNE SALDIRDILAR

Telegraph’ın haberine göre, Karaçi limanındaki bir ABD gemisine saldırı düzenlemek isteyen silahlı örgüt, bir Pakistan Deniz Kuvvetleri gemisine saldırdı.

3 MİLİTAN ÖLDÜRÜLDÜ, 7 MİLİTAN TUTUKLANDI

Yetkililer, yanlış baskın sonucu üç militanın öldürüldüğünü, yedi militanın da tutuklandığını açıkladı. İki gemi personelinin de yaralandığı bilgiler arasında.

"TAM BİR BAŞARISIZLIK"

Olayı soruşturan yetkililere yakın olan bir isim, Telegraph’a yaptığı açıklamada, "Tam bir başarısızlık, hiçbir zarar veremediler. Bazılarını yakaladık ve yakalamaya devam ediyoruz. Silahlarıyla gemiye girmişler, ancak girer girmez etkisiz hale getirilmişler." sözleriyle yaşananları anlattı.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Karaçi Eylül Dünya Haberler

500

Yorumlar (5)

metehan:

türkler için ermeni diyorlar doğrumu?

7
14
yanıtYanıtla
gariban:

onlarda bizimkilerin dis politikasi gibi cok cok acemiymis baksanizne ulkeye dunyaya rezil olduk

4
2
yanıtYanıtla
komplo-terör:

şimdi hindistanda başlayan ve Suriye ve Irak’taki krizler CIA’nın işidir. Washington bu konuda çok büyük deneyime sahip. Sovyet askerleri Afganistan’da bulunurken, Amerikalılar El Kaide örgütünün kurulmasıyla uğraşıyorlardı. Şu an da aynı senaryo tekrarlanıyor. Gelecekte belki de İran’da da aynı gelişmelere tanık olacağız

5
0
yanıtYanıtla
afaroz:

allahın sillesi bu sanırım

4
1
yanıtYanıtla
komplo-terör:

bu örgütsel el kaide eylemleri tamamen oradaki müslümanlara yönelik bir katliamın habercisdir ve ona davetiyedir-tamamen siyonist emperyalist bir organize komlo terör örgütlenmesidir ki üçyüzmilyon mülüm hedef alınmış bir katliamın habercisidir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title