Haberler

Amasya Taşova Yibo, Beşiktaş Maçında İddialı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Takımın antrenman görüntüleri Hakan Günal'ın konuşması CİHAN OKUR - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 2 yıldır mücadele eden ve aldığı sonuçlarla hentbol camiasında dikkatleri üzerine çeken 10 bin nüfuslu ilçe takımı Amasya Taşova YİBO'da hedef, Beşiktaş Mogaz'ı yenmek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Takımın antrenman görüntüleri

Hakan Günal'ın konuşması CİHAN OKUR - Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde 2 yıldır mücadele eden ve aldığı sonuçlarla hentbol camiasında dikkatleri üzerine çeken 10 bin nüfuslu ilçe takımı Amasya Taşova YİBO'da hedef, Beşiktaş Mogaz'ı yenmek.

Antrenör Hakan Günal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımın başına 1,5 yıl önce geldiğini, en büyük hedeflerinin bir Avrupa takımıyla mücadele etmek olduğunu söyledi.

Takımının geçen sezon ilk yılları olmasına rağmen ligi 4. sırada tamamladığını, bu sezon ise geçen sezonki performansın üzerine çıkmayı amaçladıklarını anlatan Günal, bu kapsamda iyi sonuçlar aldıklarını ve ilk yarıyı 4. bitirdiklerini kaydetti. En büyük hedeflerinin Avrupa kupalarına gitmek olduğunu vurgulayan Günal, bu hedefe emin adımlarla bu ilerlediklerini dile getirdi.

Günal, bu hafta Türkiye'de 1976 yılından bu yana profesyonel anlamda hentbol oynanmaya başlandığı günden beri liglerde olan Beşiktaş Mogaz'la karşılaşacaklarını belirterek, siyah-beyazlı ekibin çok önemli hentbol kültürü bulunduğuna dikkati çekti.

Beşiktaş Mogaz maçının hem kendi hem de rakipleri açısından önemli bir maç olacağını belirten Günal, "Beşiktaş Mogaz, hem kadrosu hem de geçmişte kazandığı tecrübeyle bu ligi domine eden lider bir takım. Bu maç bizim için play-off'ta alacağımız derece açısından çok önemli. Bu seneki kadromuz Beşiktaş'la başa baş mücadele edecek kaliteye sahip. Seyircimizin desteğiyle takımımızdan, hentbolun diğer paydaşları için sürpriz, bizim içinse sürpriz olmayacak bir galibiyet bekliyoruz" dedi.

"Beşiktaş'ı sahamızda ağırlamak gurur verici"

Siyah-beyaz takımın Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil ettiğini hatırlatan Günal, şunları kaydetti:

"Beşiktaş gibi bir takımla mücadele etmek en başta bize gurur veriyor. Önemli olan maça çıkınca hentbol adına güzel veriler ortaya koyabilmek. 10 bin nüfuslu Taşova'da bir hentbol kültürü oluştu, taraftarlarımız bizlerden desteğini hiç esirgemiyor. Küçük bir ilçeden çıkan takımın Süper Lig'de mücadele etmesi ve kalıcı olması kolay bir iş değil. Yöneticilerime, oyuncularıma ve bizlerden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum."

"Aldığımız galibiyetler play-off için umutlandırıyor"

Günal, ligde ilk yarıdan sonra kadrolarına takviyeler yaptıklarını, transfer çalışmalarının devam ettiğini, yapılacak takviyeyle ligde daha iyi noktalara geleceklerini belirterek, "Yakaladığımız galibiyet serisi bizi umutlandırıyor. Play-off'a kalmayı başaracak güçteyiz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Beşiktaş Mogaz Amasya Taşova Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title