Haberler

    Amar'e Stoudemire'ın Phoenix'e Dönmeyi Düşündüğü İddia Edildi

    NBA'de Dallas Mavericks forması giyen Amar’e Stoudemire, sezon sonunda yeniden ligde forma giydiği ilk takım olan Phoenix Suns'a dönebilir.

    Geçtiğimiz hafta New York Knicks ile olan kontratını sona erdirerek Dallas Mavericks’e imza atan Amar’e Stoudemire’ın gelecek sezon nereye gideceği merak konusu.

    Dallas Mavericks kadrosuna yeni katılan Amar’e Stoudemire’ın gelecek sezon Phoenix Suns’a dönmeyi planladığı iddia edildi. 2002 Draftı’nda Suns tarafından 9. sırada seçilen Stoudemire burada tam 8 sezon forma giydi. Daha sonra 4.5 sezon New York Knicks forması giyen tecrübeli pota altı oyuncusu şu anda Dallas Mavericks için oynuyor. Dallas Mavericks ile şu ana kadar iki maça çıkan Stoudemire ortalama 10 sayı 3 ribaunt ile oynadı.

    Son dönemde LeBron James, Kevin Garnett, Tayshaun Prince gibi birçok önemli isim yeniden basketbola başladıkları takımlara dönerken yaz döneminde serbest kalacak olan Amar’e Stoudemire’ın da bu oyuncular arasına katılması sürpriz olmayacak gibi görünüyor.

    Benzer haberler için Ajans Basketbol

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Dallas Mavericks New York Knicks Phoenix Suns Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title