Haberler

Alzheimer Hastası Fatma Nine, 24 Saat Sonra Bulundu

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, 24 saat önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası 72 yaşındaki Fatma Ulusoy, 10 kilometre ilerdeki bir bahçede bitkin halde bulunarak, hastaneye kaldırıldı.

Aydın'ın Germencik İlçesi'nde, 24 saat önce ortadan kaybolan Alzheimer hastası 72 yaşındaki Fatma Ulusoy, 10 kilometre ilerdeki bir bahçede bitkin halde bulunarak, hastaneye kaldırıldı. Nasıl kaybolduğunu hatırlamayan Ulusoy'un sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

Hıdırbeyli Mahallesi'nde oğlunun yanında kalan, 3 çocuk annesi Fatma Ulusoy dün saat 13.00 sıralarında bir yakının düğününde yemek yedikten sonra ortadan kayboldu. Alzheimer hastası olan annelerinin kaybolduğunun farkına varan Halit Ulusoy, jandarma ve polise kayıp başvurusunda bulundu. Akşam saatlerinde Aydın İl Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ekiplerinin de devreye girmesiyle başlayan arama-kurtarma çalışmaları sabah saatlerine kadar devam etti. Jandarma, bir akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası görüntülerinden Fatma Nine'nin Ortaklar Mahallesi yönüne gittiğini tespit etti. Bunun üzerine AFAD ekipleriyle birlikte aramalara devam edilip, bu bölgede yoğunlaşıldı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı özel eğitilmiş 'Hane' adlı arama-kurtarma köpeğiyle çalışmalara destek verdi. Ancak, tüm çabalara rağmen sonuç alınamadı.

UMUTLAR KESİLMİŞKEN BULUNDU

Tam umutların tükendiği bir anda jandarmaya gelen ihbar telefonu, ekipleri harekete geçirdi. Ulusoy'un ortadan kaybolduğu yere 10 kilometre mesafedeki bir incir bahçesinde çalışanlar tarafından bir ağacın altında bitkin halde bulunduğunun bildirilmesi üzerine, ekipler bu bölgeye gitti. Ekipler, tel örgülerle çevrili bahçeye girdiği, ancak çıkamayınca bir ağacın dibinde kaldığı belirlenen bitkin haldeki Ulusoy'u, jandarma aracına bindirerek, Germencik Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. 24 saattir aç, susuz kaldığı için bitkin halde olan Ulusoy'un bulunmasıyla büyük sevinç yaşayan yakınları, hastaneye akın etti. Alzheimer hastası olan Ulusoy, nasıl kaybolduğunu hatırlamadığını, ancak sürekli yürüdüğünü söyledi. Ulusoy'un düşürdüğü sanılan cep telefonu ise bulunamadı. - Aydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hıdırbeyli Germencik ulusoy Aydın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title