Haberler

Alves, Ocak'ta Yolcu

Güncelleme:

Fenerbahçe'de dünkü idmana alınmayan Bruno Alves, devre arasında gönderilecek ve yerine yeni bir stoper alınacak.

Galatasaray derbisinin ardından bir gün dinlenen Fenerbahçe'de izin sona erdi. Sarı-lacivertli takım ligin 7. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynayacağı Gençlerbirliği maçı için dün çalışmalara başladı.

ALVES, İDMANA KATILMADI

Galatasaray derbisinde gördüğü kırmızı kart nedeniyle istenmeyen adam ilan edilen Bruno Alves dün idmana çıkmadı. Bunun nedeni ise teknik direktör İsmail Kartal'ın, çok kızgın olduğu Portekizli yıldızı Samandıra'ya almaması.

"GİT BİRAZ KAFANI TOPLA"

Sabah'ta yer alan habere göre; Her zamanki gibi Alves tesislere gelip idmana çıkmak için hazırlık yaparken, Kartal oyuncusunu yanına çağırdı. Fenerbahçe Teknik Direktörü, Bruno Alves'e "Senin bugün burada takımla birlikte olmanı istemiyorum. Git biraz kafanı topla... Biz de kendi hesaplaşmamızı yapalım" diyerek tecrübeli savunma oyuncusunu tesislerin kapısından geri gönderdi. İsmail Kartal, ardından takımla bir toplantı gerçekleştirdi ve Alves'i yerden yer vurdu!..

OCAK'TA YOLCU

Başkanın "Biletini kestim" dediği Alves'in durumunu öğrenmek isteyen menajerlerin, Hasan Çetinkaya'dan bilgi aldığı öğrenildi. 31 Mayıs 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Portekizli'nin de Ocak'ta gitmeyi kafasına koyduğu belirtildi. Aziz Yıldırım'ın da Portekizli oyuncunun devre arasında gönderilmesine ve yerine yeni bir stoper alınmasına onay verdiği öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İsmail Kartal Galatasaray Bruno Alves Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

ankaralı:

ADAM DÖRT DEFA KALEYİ YOKLADI MARKAJA ALSANA KALMIŞ ÜÇ DAKKA SABAHA KADA GS GOL ATAMAZDI ELİNLE ADAMLARA GALİBİYET VERDİN SONRADA GÜNAH KEÇİSİ ARAYORSUN GS YI DOKUZ KİŞİYLE YİNE YENERDİK AMA SEN OYUNU OKUYAMADIN KARTAL ALVES AZİZ KARTAL EL ELR DEFOLUP GİDİN

9
3
yanıtYanıtla
ankaralı:

O KAPIYA AZİZ AMCANLA SENİ DE KOYMALI

9
3
yanıtYanıtla
özkadıköylü:

kemal sunalın şark bülbülü filminde patron dövüp rahatlamak için mazlum adlı birini tutmuştu. parasını verip ha bire tokatlıyodu patron mazlumu. bu ismail hocada bana nedense hep o mazlumu hatırlatıyor. azizin şamaroğlanına döndütakımı aziz yönetiyo.

6
0
yanıtYanıtla
AYHAN DURAK:

GİTMESİ GEREKENLERİN EN BAŞINDA AZİZ YILDIRIM İSMAİL KARTAL DAHA SONRA ALVES-BEKİRO-EMRE-VOLKAN FB NİN ACEMİ VE MELO GİBİ VE MELONUN SEVİYESİNE DÜŞÜN ÇAMUR ADAMLARA İHTİYACI YOKTUR(İSMAİL KARTAL VE BEKİRO ÇAMUR ADAM SÖZÜMÜN DIŞINDADIR)

4
2
yanıtYanıtla
TOPRAK:

ASLINA BAKACAK OLURSAN AZİZ BEY FUTBOL TAKIMI HARİÇ HER BIRANŞIN BAŞKANI OLABİLİR KULUP YÖNETİCİLİĞİNİ İYİ YAPIYOR AMA FUTBOLDAN ZERRE KADAR ANLAMIYOR. AZİZ BEY FUTBOLU NE OLUR FUTBOLDAN ANLAYANLARA BIRAK. . İSMAİL KARTALLA BU BÜYÜK CAMİYAYA KÜÇÜK KALIYORSUNUZ. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title