Haberler

Altınordu Teknik Direktörü: Yabancı Transfer Yapmayacağız

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu yeni sezonda da yabancı oyuncu almadan yollarına devam edeceklerini açıklayarak, "Bir sürü yabancı oyuncunun geldiği bir ligde başarılı olmak kolay değil ama biz zoru seviyoruz.

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu yeni sezonda da yabancı oyuncu almadan yollarına devam edeceklerini açıklayarak, "Bir sürü yabancı oyuncunun geldiği bir ligde başarılı olmak kolay değil ama biz zoru seviyoruz. Bizim için bir avantaj diye düşünüyorum. Hiç öyle bir derdimiz de yok. Yeni sezonda Türkiye'ye çok iyi bir takım izleteceğiz" dedi.

PTT 1'inci Lig takımlarından Altınorduspor yeni sezon hazırlıkları için Bolu'nun Karacasu Beldesi'nde bulunan Termal Otel'de kampa girdi. İkinci etap kampını Bolu'da yapacak olan Altınorduspor günde çift antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. 15 günlük Bolu kampında Altınorduspor iki hazırlık maçı yapacak. Yeni sezonda da takımı bozmadan yollarına devam edeceklerini belirten Hüseyin Eroğlu, "24 kişilik bir grupla kampa geldik. Kuşadası'ndaki 8 günlük ilk etap kampında testlerimizi ve adaptasyon çalışmamızı yaptık. Takımımızın yüzde 90'ı duruyor. Alt yapıdan gelen oyuncular ve 3-4 oyuncunun da aramıza katılmasıyla birlikte iyi bir takım durumundayız. Elimizde iyi bir takım var" diye konuştu.

Hüseyin Eroğlu güçlerinin takım olmak olduğunu vurgulayarak, "Geçen yıl elde ettiğimiz başarının üzerine koymamız gerekiyor. Birçok takım transfer yapıyor. Yabancı oyuncu sayısının arttırılması belki ligin kalitesini arttıracak ama bizim oyuncularımız bu ligde nasıl oynanılacağını öğrendikten sonra kamuoyuna da gösterdik. Bizim gücümüz takım olmak, yüksek tempoda oynamak, birlikte oynamak. Üç yıldan bu yana şampiyon olarak getirdiğimiz bir sistemimiz var ve bunun üzerine koymamız gerekiyor. Bu yıl artık beklentilerimiz fazla. Yine iyi futbol oynayacağız ve fair play anlamında da bize yakışanı yapacağız. Hedefimiz ilk 6'da olmak. Geçen sezon elde ettiğimiz başarı biz de bunu umutlandırdı. Bu yıl da bunun üzerine koyarak başarılı olmak istiyoruz" dedi.

YABANCI TRANSFER YOK

Yeni sezonda da yabancı oyun transfer etmeyeceklerini açıklayan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Birçok gencimiz var, alttan gelen oyuncularımız var ve böyle mücadele edeceğiz.

Ligin zor olduğu, bir sürü yabancı oyuncunun geldiği bir ligde de başarılı olmak kolay değil ama biz zoru seviyoruz. Bizim için bir avantaj diye düşünüyorum. Hiç öyle bir derdimiz de yok. Sadece sahada sistemi olan, birlikte oynayan, yüksek tempoda oynayan ve taktiksel anlamda da her pozisyonda oynayabilen bir takım yaratmaya çalışıyoruz. Yeni sezonda Türkiye'ye çok iyi bir takım izleteceğiz" - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Eroğlu Altınordu Türkiye Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title