Haberler

Altınordu'nun Kozu Fikstür

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde evinde Balıkesirspor'u 1-0 yenerek 19 puanla 4'üncü sıraya yükselen Altınordu, ilk yarının son 4 haftasına girerken fikstür avantajına güveniyor.

TÜRKİYE 1'inci Ligi'nde evinde Balıkesirspor'u 1-0 yenerek 19 puanla 4'üncü sıraya yükselen Altınordu, ilk yarının son 4 haftasına girerken fikstür avantajına güveniyor.

Pazartesi günü düşme hattının 1 puan ve 1 basamak üzerinde yer alan 10 puanlı Şanlıurfaspor'la deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Altınordu, daha sonra üst üste düşme hattındaki 7 puanlı Manisaspor ve 9 puanlı Elazığspor'la deplasmanda oynayacak. Kırmızı lacivertliler, ilk yarının son haftasında ise 13 puanlı Ümraniyespor'u konuk edecek. Altınordu'nun bu 4 maçtan çıkaracağı puanlar, zirve yarışındaki rotasını belirleyecek.

Lider Yeni Malatyaspor'la arasında 7, ikinci sıradaki Boluspor'la ise 4 puan fark bulanan İzmir ekibi, son 4 maçını en az kayıpla geçerek devre arasına ilk 2 içinde girmeyi hedefliyor.

Bu arada ilk haftalarında alınan kötü sonuçlar yüzünden, devre arasında altyapıdan yetişenler dışındaki tüm futbolcuları göndereceğini açıklayan Başkan Seyit Mehmet Özkan'la ilk yarı sonunda toplantı yapacak teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun Başkan Özkan'ı kararından vazgeçirmeye çalışacağı dile getirildi. Genç teknik adamın, Başkan Özkan'ı ikna etmek için takımın başarısını koz olarak kullanacağı ifade edildi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Seyit Mehmet Özkan Şanlıurfaspor Balıkesirspor Altınordu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title