Haberler

Altınordu Göksu ile Yeniden

PTT 1. Lig’de başarılı bir sezon geçiren kadroyu önemli ölçüde koruyan Altınordu, golcü Göksu Türkdoğan‘ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı.

PTT 1. Lig'de başarılı bir sezon geçiren kadroyu önemli ölçüde koruyan Altınordu, golcü Göksu Türkdoğan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Kırmızı-lacivertli ekibin stoperi Rıza Efendioğlu ise Kardemir Karabükspor'la anlaştı.

Ligde yabancısız tek takım olma özelliğine sahip Altınordu, geçen sezon 15 golle kariyer rekoru kıran Göksu Türkdoğan'ın sözleşmesini 1 yıl daha uzattı. Altınordu'da kaldığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Göksu, "Futbol hayatımın en verimli dönemlerinden birini burada geçiriyorum. Altınordumuzun bu önemli sürecine katkı sağlamış olmayı gerçekten çok önemsiyorum. Takım içi sevgi, saygı duygusu, disiplinli ve çok çalışmayla geldiğimiz bu noktayı, yeni sezonda daha da yukarıya taşımak istiyoruz" dedi.

RIZA KARABÜK'E GİTTİ

Kırmızı-lacivertli ekibin tecrübeli stoperi Rıza Efendioğlu ise Süper Lig'ten bu sezon PTT 1. Lig'e düşen Kardemir Karabükspor ile anlaştı. Sportif direktör Murat Dizdar, Rıza'ya yeni takımında başarılar dilerken, verdiği emekleri için teşekkür etti.

START VERİLİYOR

Yeni sezon hazırlıklarına 25 Haziran Perşembe günü yapacağı antrenmanla başlayacak olan Altınordu, ilk çalışmasını saat 18.00'de yapacak. Selçuk-Efes Tesisleri'nde yapılacak ilk çalışmaya yeni transferler Uğur Arslan Kuru, Emre Kara ve Yener Arıca ile yeniden anlaşma sağlanan kaleci Tolgahan Acar da katılacak. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Efendioğlu Altınordu Göksu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title