Haberler

Altınordu 3'te 3 Peşinde

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarının son haftasında elde ettiği Karşıyaka galibiyetinin ardından geçen hafta da deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yenen Altınordu, ligde ard arda 3'üncü galibiyetini almak için 19'uncu haftanın kapanış maçında yarın Boluspor'u konuk edecek.

Ptt 1'inci Ligi'nde ilk yarının son haftasında elde ettiği Karşıyaka galibiyetinin ardından geçen hafta da deplasmanda Samsunspor'u 2-1 yenen Altınordu, ligde ard arda 3'üncü galibiyetini almak için 19'uncu haftanın kapanış maçında yarın Boluspor'u konuk edecek.

Atatürk Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak müsabakayı Onur Karabaş yönetecek. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak müsabakanın bilet fiyatları, kapalı tribün 10, kale arkası 7.5 TL olarak açıklandı.

Kırmızı lacivertlilerde cezalı olan forvet Göksu ile tedavisi devam eden sol kanat oyuncusu Erdoğan forma giyemeyecek. Göksu'nun yokluğunda Alytınordu'nun gol umudu Murat olacak. Son 4 maçta yenilgi yüzü görmeden 8 puan topladıklarını hatırlatan teknik direktör Hüseyin Eroğlu, "Boluspor önünde de kazanmak için mücadele edeceğiz. Zirve yarışının içinde olmak için 3 puandan başka düşüncemiz yok" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Altınordu Karşıyaka Boluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title