Haberler

Altınok Öz, Kartal İçin Yaptıklarını Anlattı

Kartallı vatandaşlar ile mahalle toplantısında bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 5 yıl içinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Kartallı vatandaşlar ile mahalle toplantısında bir araya gelen Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, 5 yıl içinde yaptığı çalışmaları anlattı.

Kartal Çavuşoğlu Spor Kulübü'nde vatandaşlar ile buluşan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da 5 yıl içinde yaptığı çalışmaları anlattı. Kartal genelinde bir kamuoyu araştırması yaptırdığını kaydeden Altınok Öz, göreve geldiğinden bu yana park alanlarını ikiye katladığını söyledi. Altınok Öz, "Kartal'a büyük hizmetler veren rahmetli Mehmet Ali Büklü adına yaptığımız park Kartal'ın en büyük parkıdır. 30 Mart'ta Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Mehmet Ali Büklü Parkı'nı açtık" dedi.

"Kimsenin Dr. Altınok Öz'ün bir kuruş yediğini söyleyemez" diyen Başkan Altınok Öz, konuşmasına şöyle devam etti: "Önümüzdeki dönem gelir-gider tablomuz daha iyi olacak. Geçmişten kalan ve kamulaştırmasız el atmalar davaları neticesinde gelen borçlar nedeniyle borçlu görünüyoruz. Başkalarının dediği gibi Kartal Belediyesi'nin 300 trilyon borcu yoktur. Müfettiş raporuna da yansıdığı şekliyle 101 trilyon borcumuz var. Ama hiç kimse borcumuzun içerisinde ve bu kadar yatırımın içerisinde Dr. Altınok Öz ve ekibinin bir kuruş yediğini söyleyemez."

Göreve geldiği 2009 yılından bugüne kadar mensubu olduğu partinin ilkelerine ters düşmeden görev yaptığını belirten Başkan Altınok Öz, " Beş yıl partimin ilkelerine ters düşmeden ve babamın kemiklerini sızlatmadan alnımın akıyla Kartallılara hizmet verdim. Yerinde dönüşüm, deprem dönüşüm ve kentsel dönüşümü şu anda en iyi uygulayan ve en iyi bilen Kartal Belediyesi'dir. Dönüşümün temelinde rahmetli Ali Dinçer, Vedat Dalokay ve sevgili Murat Karayalçın vardır. Yani dönüşümün kitabını yazanlar sosyal demokratlardır" şeklinde konuştu.

"HAYVANLARI ÖLDÜRMÜYORUM"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, toplantıda sokak köpekleri konusuna da değindi. Hayvanların da yaşama hakkı olduğuna vurgu yaparak, "Bu dünya üzerinde hayvanların da yaşama hakkı var. Ben hayvanları çok severim. Benim de bir köpeğim vardı. Bu sadece ilçe belediyesinin sorunu değil. Çevre ilçelerden belediyeler, kamyonlarla köpekleri getirip Kartal'a bırakıyorlar. İsimleri bizlerde var. Arkadaşlarımız Bursa'da Nilüfer Belediyesi'nin 7,5 dönüm alan içindeki Hayvan Rehabilitasyon Merkezleri'ni incelediler. Projelerimizi hazırladık. Atış alanının altındaki 13,5 dönümlük yeri Milli Emlak'tan istedik. Kanun, 'Verilir' diyor ama bizim muhalefette oluşumuz nedeniyle orayı alamadık." ifadesini kullandı.

"KARTAL, TÜRKİYE'NİN SANTRANÇ MERKEZİ"

Kartal'da satranç turnuvalarının düzenlendiğini ve Türkiye'nin satranç turnuvalarının gerçekleştiği tek yerin Kartal olduğunu vurgulayan Başkan Altınok Öz, "İlçemizde 2010 yılından bu yana gerçekleştirdiğimiz satranç turnuvaları halkımızdan yoğun ilgi gördü. Bireylere stratejik düşünme, bireysel karar alma, disiplinli çalışma ve sorgulama becerisi kazandıran satrancın ilçemizde yaygınlaştırılmasız adına ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilçemizin temsil edilmesi amacıyla 2012 yılında Kartal Belediyesi Satranç Kulübü'nü kurduk" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Kartal Belediyesi Altınok Öz Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (1)

FEVZİGkibar-53@hotmail.com:

NE YAPMIŞ ANLAMADIM NE YAPACAK HİÇ BİLMİYORUZ. KARTAL'IN BEŞ YILINA YAZIK OLDU .YAZIKLAR OLSUN...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title