Haberler

Altın Klozet Davasında Son Nokta: Kullanılmamıştır

Güncelleme:

Makam odasına altın klozet yaptırdığı iddialarıyla gündeme gelen Hatay Valisi Ercan Topaca'nın açtığı davada ilk tespit yapıldı: Hiçbir şekilde altın malzeme kullanılmamıştır

Hatay Valisi Topaca'nın Kocaeli'nde görev yaptığı dönemde makam tuvaletini altınla kaplattığı iddia edilmiş, bu iddiaların ardından da "altın klozet" tartışmaları gündemde yer almıştı. Yapılan haberlerin ve açıklamalardan sonra olay mahkemeye intikal etmişti. Mahkeme altın klozet iddialarına son noktayı koydu: "Hiçbir şekilde altın malzeme kullanılmamıştır".

ALTIN KAPLAMA SABUNLUK, HAVLULUK...

Cumhuriyet Gazetesi'nin haberinde yer alan iddialara göre, vali makam odasında 752 bin liralık tadilat yaptırmıştı. Tadilat sırasında da, banyo ve tuvalete altın kaplama "tuvalet fırçalığı, altın kaplama sabunluk ve havluluk, altın kaplama bornoz askılığı ve altın kaplama çöp kovası" alınmıştı.

VALİ DAVA AÇTI

Vali Topaca, yaptığı açıklamalarla bu iddiaları yalanladı ve tespit davası açtı. Dava kapsamında Kocaeli 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, bilirkişi tayin etti. Valilik binasında keşif yapan ve mesleği kuyumculuk olan bilirkişi, raporunda "Tarafımızca tespiti istenen klozet gövdesinde, kapağında ve incelediğimiz başkaca herhangi bir yerinde altın veya altın kaplama malzemeye rastlanmadı" dedi.

KILIÇDAROĞLU VE ERDOĞAN'IN KLOZET TARTIŞMASI

Geçen mayıs ayında "Vali beyin altın kaplama tuvaleti" başlığıyla haberler çıkmış, CHP Lideri Kılıçdaroğlu seçim meydanlarında bu habere atıfta bulunarak "Onlar altın klozet kullanmada dünya birincisi" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığı Sarayı'na tuvaletleri incelemeye davet etmiş, Kılıçdaroğlu ise Beştepe'yi değil klozeti yaptıran kamu görevlisini kastettiğini söylemişti. (Kaynak: Habertürk)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Ercan Topaca Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

Ahmedi nejatmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kılıçdaroğlu un eline yine pazar alışveriş notları sıkıştırdılar galiba fark edince de iş WC ye döndü

18
1
yanıtYanıtla
ARAP SABUNU:

FELAKET BOYUTTA SEÇİM SÜRECİNDE , YALAN VE İFTİRALARLA siyaset kirlendi.

17
0
yanıtYanıtla
patriot:

bu kadar para harcayıpta altın yaptırmamışsa asıl problem var demektir. madem bu kadar para verdi altın olsun tabi

0
17
yanıtYanıtla
TurkiyeMobil-IOS:

Kemal salliyor herzamankigibi biz akp gerisi bos

11
6
yanıtYanıtla
Men-de-burMobil-IOS:

Mahkemenin 752 bin tl lik tazminata hükmetmesi lazım iftira at sonra değilmiş bu kadar basitmi ya iftira atmak

13
3
yanıtYanıtla
ADANALI:

çarkçı sen bu kafayla bir baltaya sap olamadın anan baban ne kadar üzülüyordur. . her söyledİğin yalan çıktı işin gücün iftira ÇARKÇI KEMAL GİBİ YALANCIDAN İFTİRACIDAN BAŞBAKAN OLMAZ

12
2
yanıtYanıtla
GalipolimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben bir RTE ayrani degilim ama aslani vurabilirsin ama hakini yeme sen sayin kilicdaroglu bu AKP iktadirdan beri onlarin sayesinde sen ve ailen servetinizi kaca katladiniz aceba bu AKP olmasaydi sen de olmazdin seni sen yapan AKP iktidaridir AKP . Aslani ALI BABACAN siyasetin delikanlisi saygi deyer insani türkiyenin ekonominisini rayina otuturan adam ALI BABACAN türkiyenin geleceyidir

11
2
yanıtYanıtla
kapkara:

pati başkanı üstüne vazife olmayan işlere karışmayacak böylede rezil olmayacak . . .

11
1
yanıtYanıtla
etik:

zaten koltuğu sallanıyor, ilk parti genel başkanlığı seçiminde deniz baykal devirecektir onu telaşa gerek yok . bundan sonra gandi düşünsün. . . :)

10
1
yanıtYanıtla
HalimoglumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Gene caktin yalandaroglu

10
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title