Haberler

Altı Yaşındaki Cevdet Tedirgin Gözlerle Hastanede

İzmir Karaburun’da kaybolan altı yaşındaki Cevdet Kuş, hastaneye korku ve tedirgin dolu gözlerle girdi.

İzmir Karaburun'da kaybolan altı yaşındaki Cevdet Kuş, hastaneye korku ve tedirgin dolu gözlerle girdi. Cevdet'in annesi Hülya Kuş da oğlunu beklerken ecel terleri döktüğünü ifade etti.

İzmir'in Karaburun ilçesinde dün saat 16.00 sıralarında kaybolan 6 yaşındaki Cevdet Kuş, AFAD, UMKE, AKUT, sivil savunma ve gönüllü vatandaşların yoğun çalışması sonucu 19 saat sonra kurtarıldı. Çalıların arasına saklanmış olarak bulunan Cevdet'in korkudan konuşamadığı öğrenildi.

Kurtarma ekiplerinin yoğun çabası sonucu bulunan Cevdet Kuş, sağlık kontrollerinin yapılması amacıyla Urla Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye girerken oldukça tedirgin olduğu gözlenen Cevdet, acil servis ünitesinde tedavi altına alındı. Oğullarının yanına koşan acılı aile ise evlatlarını kucaklarına almanın mutluluğunu yaşadı.

"ECEL TERLERİ DÖKTÜM"

Cevdet'in annesi Hülya Kuş da, oğlunu çok merak ettiğini ve ecel terleri döktüğünü belirterek şunları söyledi: "Daha önce de kayboldu, ama o zaman evin yakınında bulduk. Şu an çok iyi, yemek yedi. Sadece biraz korkmuş, üşümüş. Bende çok korktum, ecel terleri döktüm. Çok şükür Allah'a bulduk. Oynamak için dışarı çıkmış camdan, bir köpeğin peşine takılmış, gitmiş. Hiçbir şey yememiş içmemiş, biz ararken dağdaymış. Bu gece müşahade altında tutulacak. Çok şükür Allah'a diyorum. Herkes çocuğuna sahip çıksın. Dikkat etsin, ortalık çok kötü çünkü."

"VÜCUDUNDAKİ ŞEKER ORANI DÜŞÜK"

112 Acil Servis ekiplerinin verdiği bilgiye göre, 6 yaşındaki Cevdet Kuş'un ormandaki çalılardan kaynaklı yüzünde ve kafasında çizikler olduğu ve vücudundaki şeker oranının düştüğü görüldü.

AMBULANS KAZA ATLATTI

112 Acil Servis ekipleri, küçük Cevdet'i Urla Devlet Hastanesi'ne acil olarak yetiştirmek için yolda giderken kaza atlattı. Karşıdan karşıya geçen keçi sürüsünün önüne çıkmasıyla manevra yapan ambulans zor durdu. Sürüye çarpmamak için gayret gösteren 112 Acil Servis ekiplerinin çabasına rağmen bir hayvan telef oldu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Karaburun İzmir Urla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title