Haberler

Alternatif Cumhurbaşkanı Adayına Baykal Karşı Çıktı

Güncelleme:

Deniz Baykal, İhsanoğlu'na karşı çıkan bazı milletvekillerinin "Alternatif cumhurbaşkanı adayı çıkartalım." önerisini "Doğru olmaz" diyerek engelledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun grup konuşmasını yaptığı sırada aralarında eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın da bulunduğu bir grup milletvekili, Meclis’in yeni binasında bir araya geldi.

"ALTERNATİF ADAY DOĞRU OLMAZ"

Baykal, bazı milletvekillerinin "Alternatif cumhurbaşkanı adayı çıkartalım. Biz bu isme mahkûm değiliz" önerisini "Doğru olmaz" diyerek engelledi.

Baykal, "Bazı arkadaşlar son gelişmelerle ilgili değerlendirme yapmak istediklerini iletti. Odaya geldiler, kalabalıklaşınca da daha büyük odaya geçtik." demekle yetindi.

"AKRADAŞLARIM DA RAHATSIZ, BEN DE RAHATSIZIM"

Toplantının içeriğine ilişkin soruları yanıtsız bırakan Baykal, Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun CHP-MHP çatı adayı olarak önerilmesine bazı milletvekillerinin gösterdiği tepkiye ilişkin, "Siyasal İslamcı birinin aday gösterilmesinden kaynaklı arkadaşlarımın duyduğu rahatsızlığı anlıyorum. Evet, ben de rahatsızım, yanlış yapıldığını düşünüyorum. Ancak partinin zarar görmesini de istemiyorum. Başka bir aday çıkartılması düşüncesinin doğru olmadığını belirttim. Farklı tepkiler gösterebilirler, ona karışmam. Kendi düşüncemi uygun bir zamanda açıklarım, şimdi değil." dedi.

BİLDİRİ HAZIRLAYACAKLAR

‘Alternatif aday’ çıkartılmasından vazgeçen grup da bir bildiri hazırlanması konusunda ön mutabakata vardı. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Kemal Kılıçdaroğlu Deniz Baykal Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (33)

ALPTUNGA:

TAYYİP KİMİ ÇIKARIRSA ÇIKARSIN. İSTERSİ KENDİ ÇIKSIN. BİZ ÜLKÜCÜLER EKMELEDDİN İHSANOĞLUNA OYUNU VERECEK.

28
11
yanıtYanıtla
SencerHan:

Boşa laf salatası yapmayın. Paşa paşa destekleyeceksiniz. vay be Erdoğan düşmanlığı sizi ne kılıklara sokuyor çok zevkli :DDD

14
17
yanıtYanıtla
ALPEREN:

''ALPTUNGA'' ülkücüler adına toptan konuşma. Biz Reisi Erdoğan''ı destekliyoruz.

13
17
yanıtYanıtla
KÜRŞADademsimsek01@hotmail.com:

YA SENİN GİBİ ADI SADECE ALPERENLERDEN BAHSETMEDİ GERÇEK ÜLKÜCÜLERDEN BAHSETTİ...

yanıt0
yanıt0
Uyan Türkiye:

Ekmelettin CHPnin değil küresel güçlerin adayıdır. Türk solu Kılıçdaroğlu üzerinden küresel güçlerce dizayn ediliyo kimse farkında değil. Muhafazakar adaya karşı değil birçok CHP li ama bu adaya karşı. Abdüllatif Şener olsa oyumu seve seve verirdim ama ha tayyip ha ekmelettin hiçbir farkı yok.Sandığa gitmeyeceğim..

20
8
yanıtYanıtla
ALPTUNGAalpercnz@hotmail.com:

ULAN GERİZEKALI BU ADAMA NİYE CUMHURBAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI ÖNERDİNİZ... ADAMI KARALAMAK İÇİN ELİNİZDEN GELENİ YAPIYORSUNUZ. AMA BOŞUNA...

yanıt0
yanıt0
ALPTUNGAalpercnz@hotmail.com:

SANDIĞA GİTMEMEK İLE TAYYİBE OY VERMEK ARASINDA BİR FARK YOK. SİZİN GİBİLER YÜZÜNDEN HEP AKP KAZANIYOR.

yanıt0
yanıt0
rıdvan:

tayyip defnesamyeliyi aday gösterecekmiş diyollar...

9
18
yanıtYanıtla
spontanethe_de_ja_vu@hotmail.com:

Ne kadar kolay değil mi bir kadının namusuna dil uzatmak. Söylüyorsun olup bitiyor.

yanıt0
yanıt0
rıdavankenanmertel54@mynet.com:

olum ne dedikki cumhurbaşkanlığı adaylığına gösterilmek güzel birşeydir namusla ne ilgisi var

yanıt0
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title