Haberler

Altay-Sarıyer Maçından Notlar

Atatürk STADI'NA DÖNDÜ İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta son iç saha maçını Turgutlu'da Kahramanmaraşspor ile oynayan Altay, zeminine ara ekim yapılan Atatürk Stadı'na döndü.

Atatürk STADI'NA DÖNDÜ

İKİNCİ Lig Kırmızı Grup'ta son iç saha maçını Turgutlu'da Kahramanmaraşspor ile oynayan Altay, zeminine ara ekim yapılan Atatürk Stadı'na döndü.

TRİBÜNLERİ SELAMLADILAR

Karşılaşmadan önce iki takım taraftarları birbirlerine lehine tezahürat yaptı. Futbolcular da maç öncesi taraftarın çağrısı üzerine el ele tribünleri selamladı.

"ALSANCAK TARİHTİR" TEZAHÜRATI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün kulübün kiracı konumunda olduğu Alsancak Stadı için tahliye davası açmasına tepki gösteren Altaylı taraftarlar, "Alsancak tarihtir yok edilemez" diye tezahürat yaptı.

1000 TARAFTAR İZLEDİ

Maçı bin civarında Altaylı ve az sayıda da Sarıyerli taraftar izledi.

İLK 11 DEĞİŞTİ

Altay teknik direktörü Mesut Toros, ilk 11'de tek değişiklik yaptı.  Siyah beyazlı takımda geçen haftadan farklı olarak Yiğit'in yerine Mikail ilk 11'de şans buldu. Forvet oyuncularından İlyas 18 kişilik kadroya alınmazken Tahir maça yedek kulübesinde başladı. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kahramanmaraşspor Turgutlu Sarıyer Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title