Haberler

Altay Keskin Virajlarda

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 2 maçından 1 puan çıkaran ve 16 puanla 5'inci sırada yer alan Altay'ı zorlu bir periyot bekliyor.

Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta son 2 maçından 1 puan çıkaran ve 16 puanla 5'inci sırada yer alan Altay'ı zorlu bir periyot bekliyor.

Ligin dibindeki Gölbaşıspor'a yenilip, Kahramanmaraş'la berabere kalan siyah beyazlılar, devre arasına kadar kalan 6 haftada birbirinden dişli rakiplerle karşılaşacak. Altay, pazar günü deplasmanda zirve mücadelesi veren 22 puanlı İnegöl Belediyespor'la kozlarını paylaşacak. İzmir ekibi gelecek hafta 2 puan altındaki Sarıyer'i ağırladıktan sonra, 1 puan ve 1 basamak üzerinde yer alan Hatayspor'a konuk olacak.

Altay, son 3 sınavında ligin kaliteli kadrolarından birini sahip Kocaeli Birlikspor, çıkış arayan Tepecikspor ve lider Bandırmaspor'la deplasmanda karşılaşıp ilk yarıyı kapatacak.

Teknik direktör Mesut Toros, "Oyuncularımızın artık daha iyi motive olmaları lazım. Puan kayıplarından gerekli dersleri çıkardılar. Hepimiz üzgünüz ancak bunun üstesinden geleceğiz. Hedefimiz devre arasına 25 puanla girmek. Bunu başaracak güce sahibiz. Şimdiye kadar bu futbolcularla puanları topladık, devamını da onlar getirecek" dedi.

SGK YAPILANDIRILDI

Altay'ın Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) olan borcunun Torba Yasa ile yeniden yapılandırılması tamamlandı. Kulübün SGK'ya olan 2 milyon 450 bin TL borcu 7 yılda ödeyeceği bildirildi. Altay'ın kuruma 2 ayda bir 58 bin 400 TL olmak üzere 42 taksit ödeme yapacağı kaydedildi. Yönetim, borcun 2021 yılı kasım ayında temizleneceğini açıkladı. Cari dönem borçları ödenmemesi ve bir takvim yılında en fazla 2 taksit ödememe şartı yerine getirilmemesi halinde yapılandırma bozulacak. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş Gölbaşıspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title