Haberler

Altay'ın Bahanesi Yok

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı öncesi kadrosunda önemli eksikler bulunan Altay'da teknik direktör Serdar Sabuncu, takımındaki her oyuncusuna güvendiğini söyledi.

Spor Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta pazar günü deplasmanda oynayacağı Turgutluspor maçı öncesi kadrosunda önemli eksikler bulunan Altay'da teknik direktör Serdar Sabuncu, takımındaki her oyuncusuna güvendiğini söyledi.

Bedri Can, Hüsamettin ve Fatih'in cezalı, Ulaş'ın ise sakat olduğunu hatırlatan Serdar Sabuncu, "Eksiklerin yerine forma giyecek futbolcular sahaya çıktıklarında görevlerini en iyi şekilde yapacaktır. Biz birbirini seven, iyi bir aileyiz. Şartlar olumsuz gibi görünebilir ancak sezon başında da eksikler nedeniyle aynı durumu yaşamıştık. Gençlerimiz aslanlar gibi mücadele edecek. Bahane değil, çözüm üreteceğiz" dedi.

Siyah beyazlı ekipte Ulaş'ın iyileşmemesi halinde savunmada Hayrullah oynayacak. Orta sahada Fatih'in yokluğunda Osman, Abdullah, Cahit ve Koray formaya aday. Sol kanatta Bedrican'ın yerine Kadir, Halil ve Muhammet'ten birinin, Hüsamettin'in yokluğunda ise forvette Serkan ya da Batuhan'ın görev yapması bekleniyor.

Son maçında deplasmanda Maltepespor'a 5-1 yenilen Turgutluspor'un üst üste 4 mağlubiyet aldığını vurgulayan Serdar Sabuncu, "Teknik direktör Özcan Kızıltan'la anlaşan rakibimiz yeni bir sayfa açmak isteyecek. Turgutlu deplasmanları her zaman zor olmuştur. Galibiyet için mücadele edeceğiz" diye konuştu.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Turgutluspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title