Haberler

Alper'i İhraç Ettik

'Gurbetçiler', 'Çemberimde Gül Oya' ve 'Aşka Sürgün' Gibi Pek Çok Dizide Rol Alan Alper Kul, Amerikalı Yapımcıların da Dikkatini Çekti.

'GURBETÇİLER', 'ÇEMBERİMDE GÜL OYA' VE 'AŞKA SÜRGÜN' GİBİ PEK ÇOK DİZİDE ROL ALAN ALPER KUL, AMERİKALI YAPIMCILARIN DA DİKKATİNİ ÇEKTİ.

Amerika'daki İndiana Üniversitesi'nde oyunculuk eğitimi alan ve bir süre Chicago'da çalıştıktan sonra Türkiye'ye dönen Kul, internette keşfedildi. Çekecekleri 'Ugarit' adlı mini dizi için Ortadoğulu yüzüne sahip ve İngilizce bilen profesyonel bir oyuncu arayan Amerikan ABC kanalı yetkilileri, Kul'u yardımcı oyuncu olarak kadroya dahil etti.

Türkiye'de de çekildi

Terry Cunningham'ın yönettiği dizide başrolleri ünlü dizi oyuncusu Joanne Kelly ile Ivan Sergei paylaşıyor. Amerikalı eser kaçakçılarının Mısır'daki maceralarını anlatan dizinin Mısır sahneleri Türkiye'de çekildi. Kul ekim ayında yayınlanacak dizide, Kahire Müzesi'nde görevli Eyhab adında bir basın danışmanını canlandırıyor.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title