Haberler

Alparslan Türkeş Mesire Alanı Açılış Töreni

Alparslan Türkeş Mesire Alanının açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu tablo bir noktada merhum Alparslan Türkeş'in başkanlık sisteminin gerçekleşmesine de vesile olur inşallah. Bu tablo aynı zamanda partili cumhurbaşkanına da vesile olur inşallah" dedi.

Alparslan Türkeş Mesire Alanının açılış törenine katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "Bu tablo bir noktada merhum Alparslan Türkeş'in başkanlık sisteminin gerçekleşmesine de vesile olur inşallah. Bu tablo aynı zamanda partili cumhurbaşkanına da vesile olur inşallah" dedi.

Manisa Şehzadeler Belediyesince Karağaaçlı Mahallesi'nde yaptırılan mesiri alanının açılış törenine, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti ve MHP'li meclis üyeleri ile partililer katıldı.

Burada konuşan Özdağ, açılışa AK Parti ve MHP teşkilat üyelerinin de katıldığını belirterek, şöyle konuştu:

"İnşallah parlamentoda da yine hep beraber Türkiye'nin geleceği için oy kullanır, Türkiye'nin geleceği için eleştirilerimizi yapar, Türkiye'nin geleceği için kanunlar çıkartırız. Bu tablo bir noktada merhum Alparslan Türkeş'in başkanlık sisteminin gerçekleşmesine de vesile olur inşallah. Bu tablo aynı zamanda partili cumhurbaşkanına da vesile olur inşallah. Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi'nin oylarına ihtiyacımız var. Çünkü bizim oylarımız yetmiyor."

Manisa'daki bir eksikliği giderdiği için Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'e teşekkür eden Özdağ, şöyle dedi:

"Burada Necmettin Erbakan ismini vermişler, Allah rahmet eylesin. O da insan yetiştirdi. Buraya şimdi Alparslan Türkeş ismini veriyor. 3 isim eksik. Menderes ismi eksik. Menderes ismini koyacağız inşallah. Demirel ismi eksik, Ecevit ismi eksik. Yıllarca siyaset yaptığım Muhsin Yazıcıoğlu ismi eksik. Bunlar tarihe mal olmuşlardı. İnşallah bunları da koyarız. İnşallah Cengiz Ergün'de aynı hassasiyeti gösterir. Çok memnun olurum."

Özdağ, Alparslan Türkeş isminin bir üniversiteye verilmesi için çalışma yapacaklarını kaydetti.

MHP Grup Başkanvekili Akçay

MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay da ülkenin içeriden ve dışarıdan tehdit ile tehlike altında olduğunu, canla başla birlik beraberliği güçlendireceklerini, önce vatana, millete, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne sahip çıkacaklarını, sonra siyasi kulvar farklılıklarının tartışmalarını yapacaklarını belirtti.

Kimseyle vatanı bölüşmeye, paylaşmaya tahammüllerinin olmadığını dile getiren Akçay, "Ondan sonrası mühim değil. Çok partili siyasi hayat içinde sadece ayrıntıdır. Önemli olan vatandır, devlettir, millettir" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Özdağ, Akçay, protokol üyeleri, AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri mesire alanının açılış kurdelesini kesti.

Protokol üyeleri, açılışın ardından mesire ve piknik alanını inceledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, parkta oynayan çocuklara top hediye etti.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Alparslan Türkeş Selçuk Özdağ AK Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title