Haberler

    Alp Yalman: Acil 30 Milyon Euro Lazım!

    Galatasaray'da başkanlığın en güçlü ismi olarak ön plana çıkan Alp Yalman, kesinlikle bir küçülme politikası izlemeyecek.

    Yalman ve ekibi kulübün içinde bulunduğu mali çıkmazı aşmak için ‘küçülme’ yerine ‘verimlilik’ politikasıyla hareket edecek. Bunun için de Yalman’ın kurmaylarının yol haritası büyük oranda netleşti. Kurmayların, detaylar üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü yol haritasında 3 önemli konu ve çözüm formülü ön plana çıkıyor:

    30 MİLYON EURO'YA İHTİYAÇ VAR


    Son dönemde aksayan kulüp çalışanlarına (sporcu, teknik adam, diğer elemanlar) olan borçların ödenmesi için kaynak sağlamak. Bunun için yaklaşık 30 milyon TL’lik bir acil kaynak ihtiyacı var. Yalman ve ekibi bu ödemeyi yapmak için yöneticilerden borç para alma yoluna gitmeyecek. Ancak yönetim kurulunda yer alacak iş adamlarının kredibilitesi kullanılarak kulübe acil kısa vadeli nakit kredisi sağlanacak. Kısa vadeli borçlar bu şekilde kapatılacak ve mali açıdan rahatlama sağlanacak.

    TASARRUF ÖNLEMLERİ ARTACAK


    Yalman ve ekibi kulüpte ciddi bir savurganlık ve israf olduğunu düşünüyor. Bu nedenle gider kalemlerinin disiplin altına alınması, denetlenmesi ve makul seviyelere çekilmesi planlanıyor. Gider kalemlerinde yer alan bazı ücretlerin tamamen kaldırılması da gündemde.

    Akşam

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Galatasaray Alp Yalman Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title