Haberler

Adı Galatasaray'la Anılan Almeida İlk Önce Fener'e Gitmiş

Güncelleme:

Yönetim, Beşiktaş'la sözleşmesi sona eren Almeida'nın teklifini o dönem kibarca reddetse de transferin son günleri için açık kapı bırakmış.

Beşiktaş'la sözleşmesi sona erince serbest kalan Hugo Almeida'nın Türkiye'den ayrılmaya niyeti yok.

İLK ÖNCE FENER'LE TEMASA GEÇMİŞ

Portekiz Milli Takımı'nın Dünya Kupası'na erken vedasının ardından takım arayışlarına hız veren tecrübeli forvetin adı bugünlerde Galatasaray ile anılıyor ancak 30 yaşındaki yıldızın önce Fenerbahçe'yle temasa geçtiği öğrenildi.

"ALMEIDA FENER'E İMZA ATMAYA HAZIR"

İstanbul'da Fenerbahçeli yöneticilerle bir araya gelen Almeida'nın menajerlerinin, golcü oyuncunun sarı-lacivertli formayı giymek istediğini ilettikleri ortaya çıktı. Portekizli'nin Saracoğlu'ndan ve Fenerbahçe taraftarından çok etkilendiğini belirten menajerler, "Almeida kariyerini İstanbul'da sürdürmek istiyor. Fenerbahçe onun için ideal bir kulüp. Beşiktaş'tan aldığı yıllık 2.5 milyon avro'ya size imza atmaya hazır" diyerek bonservisi elinde olan golcü oyuncuyu imza bedeli talep etmeden sundu."Kesin alamayız" demediler ancak Fenerbahçe Yönetimi, bu teklifi kibarca geri çevirdi.

FENERBAHÇE, KİBARCA REDDETTİ

Yabancı kontenjanındaki değişikliğin ardından lejyonerlerini göndermeye çalışan sarı-lacivertliler, "Özellikle forvet hattında doluluk var. Bu nedenle Almeida'yı gündemimize almak şimdilik söz konusu değil" diyerek Portekizli yıldızın talebini çevirdi. Ancak Alves ve Meireles'in milli takımdan arkadaşı olan Almeida'ya Fenerbahçe'den kesin bir ret cevabı da gelmedi. Sarı-lacivertliler, "Forvetlerimize gelen teklifler var. Fakat hiçbirini değerlendirmedik. Eğer bir ayrılık söz konusu olursa Almeida için sizinle masaya oturabiliriz" cevabıyla Portekizli golcüye için açık kapı bıraktı.

Kaynak: TürkiyeGazetesi.com.tr / Spor

Hugo Almeida Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title