Haberler

    Almanya'daki Saldırganın Silahı Kurusıkı Tabanca Çıktı

    Darmstadt Savcılığı, saldırganın kurusıkı tabancayla sinemayı bastığını ve insanları rehin aldığını duyurdu.

    Darmstadt Savcılığı, saldırganın kurusıkı tabancayla sinemayı bastığını ve insanları rehin aldığını duyurdu.

    Saldırganın 19 yaşında, anne ve babası İtalyan ile Alman olduğu da edinilen bilgiler arasında.

    Mannheim doğumlu saldırganın Aşağı Saksonya Eyaleti sınırları içinde kalan Gifhorn yakınlarındaki Sassenburg'da bir arkadaşıyla birlikte yaşadığı da ortaya çıktı.

    Dün öğleden sonra Hessen eyaleti sınırları içinde kalan Viernheim kasabasında bir alışveriş merkezindeki sinema kompleksini basan saldırgan, içeridekilerini rehin almıştı. Aralarında çocukların da bulunduğu 14 rehine polis baskınıyla yara almadan kurtarılmıştı. Baskın sırasında özel time mensup polisler, saldırganı öldürmüştü. Savcılık ve polis yetkilileri yaptıkları açıklamada saldırganın terör örgütleriyle bir bağının bulunmadığını açıklarken, meydana gelen baskının siyasi amaçlı olmadığının bilgisini de verdi.

    Kaynak: Hürriyet / Dünya

    Mannheim Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title