Haberler

Almanya'da 3 Türk Trafik Kazasında Hayatını Kaybetti

Alınan bilgiye göre, Ettlingen L605 karayolunda Langensteinbach yönüne gitmekte olan genç Türk sürücü Haydar Kocaman'ın (25) kullandığı otomobil, bir arabaya arkadan çarparak arabanın kontrolünü kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Ettlingen L605 karayolunda Langensteinbach yönüne gitmekte olan genç Türk sürücü Haydar Kocaman'ın (25) kullandığı otomobil, bir arabaya arkadan çarparak arabanın kontrolünü kaybetti. Takla atarak yoldan çıkaran araba yol kenarında durabildi. Çarpmanın etkisiyle iki Trabzonlu hemşeri Haydar Kocaman yanındaki Abdulhamit Karlıdağ (25) olay yerinde, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Giresunlu Ferhat Küçükoğlu (27) hastanede yaşamını yitirdi.

Genç sürücü Trabzonlu Haydar Kocaman'ın kullandığı Mercedes marka araç kazadan sonra hurdaya döndü.

Kazayı duyanlar Abdulhamit Karlıdağ'ın evine başsağlığına gelenlerle doldu. 7 ay önce evlenen Abdulhamit, Haydar ve Ferhat'ın ölümü Ettlingen ve çevresini yasa boğdu. Gençlerin yakın arkadaşları her üçü de hayatların baharında gencecik cıvıl cıvıl hayat doluydular. Abdulhamit ve Ferhat mercedes'te çalışıyordu. Haydar kendi marketlerinde çalışıyordu. Ferhat daha yeni aile içinde sözlenmişti. Mayıs ayında büyük bir nişan yapmayı planlıyorlardı. Abdulhamit ile Ferhat yakında bacanak olacaktı.

Üç genç için yarın Ettlingen'de cenaze namazı töreni yapılacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mercedes Almanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title