Haberler

Alman Çifte Türk Düğünü

Manavgat ilçesindeki Club Nena Otel'in sahibi Nevin Akçelik’in organizasyonu ile Alman çifte temsili Türk düğünü yapıldı.

Manavgat ilçesindeki Club Nena Otel'in sahibi Nevin Akçelik'in organizasyonu ile Alman çifte temsili Türk düğünü yapıldı.

Almanya'da 14 Şubat 2014 tarihinde evlenen ve 15 yılda 21 kez Antalya'ya gelen çifte temsili Türk düğününde yöresel kıyafetler giydirildi, ellerine kına yakıldı. Çifte hediye olarak altın takan Nevin Akçelik, hayırlı olsun dileklerinde bulunurken yaptığı açıklamada, "Onlar 15 yıldır bizle beraber. Tatillerinin adresini Club Nena Otel olarak görüyorlar. Artık bizlerden biri oldular. Kendilerine bir sürpriz yaptık. Güzel bir Türk düğünü organizasyonu ile nikahlarını temsili olarak tekrar kıydık. Misafirlerimiz unutulmayacak bir akşam yaşadı ve çok memnun kaldılar" dedi.

14 Şubat 2014'de Almanya'nın Bad Bellingen şehrinde resmi nikahları kıyılan 61 yaşındaki Daisy Schweizer ve 72 yaşındaki Dr.Christhard Schweizer'in temsili nikahını Clup Nena İnsan Kaynakları Müdürü Nedim Tuncay kıyarken, çiftin şahitliklerini de Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Pamukçu ve F-B Müdürü Ahmet Özen yaptı. Otelde konaklayan misafirlerin ilgi gösterdiği gecede animasyon ekipleri gece boyunca Türk geleneklerini misafirlere yaşattı.

Alman çift, gece sonunda yaptıkları açıklamada, "Hayatta unutulmayacak anlar vardır. Bu gece de onlardan biriydi. Başta Club Nena Otel'in sahibi Nevin Akçelik olmak üzere tüm otel personeline gösterdikleri ilgi için teşekkür ediyoruz" dediler. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Manavgat Antalya Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title