Haberler

Yüzmek İçin Alibeyköy Barajı'na Giren 3 Çocuk Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Alibeyköy Barajı'na yüzmek için girdikten sonra kaybolan 3 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.

Öğlen saatlerinde yüzmek için Alibeyköy Barajı'na giren 2'si kardeş 3 çocuktan acı haber geldi. Nurullah Yanak (11), kardeşi Şefik Yanak (8) ve Mustafa Altan (11) serinlemek amacıyla girdikleri barajda boğularak can verdi.

HASTANEDEN ACI HABER GELDİ

Baraj kenarında bulunanlar, çocukların boğulduğunu görünce yardıma koştu. Sudan çıkarılan Nurullah Yanak hastaneye götürüldü. Gözden kaybolan diğer çocuklar içinse olay yerine dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri geldi. Kurtarma botuyla arama yapan ekipler önce Şefik Yanak'ı ardından da Mustafa Altan'ı çıkardı. Hastaneye kaldırılan 3 çocuğun da hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

ResminiTuttumEridim:

bunlar hükemeti yıpratmak için cehape zihniyeti tarafınan o gölete sokuldu yarın istikrar devam etsin oyuna gelmeyin lütfen.

1
13
yanıtYanıtla
1923:

beynin bağımsızlığını ilan etmiş

yanıt0
yanıt0
...:

bizim insanımız yüzme bilmez bir kaşık suda boğuluruz . . . yabancılar nasıl birşey bilmemki onlara hiç birşey olmaz . . . yavrulara çok üzüldüm Allahım ailelerine sabırlar versin . . .

3
1
yanıtYanıtla
46:

Allah rahmet eylesin 3 ocak daha söndu Allah sabirlar versin ailelerine

4
0
yanıtYanıtla
deist:

bu başı boş göller neden teller ile çevrilmiyor. belediyenin de suçu var.

2
0
yanıtYanıtla
selin:

küçükken babamız bize baraja bir adım bile atmamamızı tembihlerdi ailelerine sabırlar diliyorum biraz ilgi biraz da dikkatli olunsa bu kazaların önüne geçilir

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title