Haberler

Ali İsmail ve Berkin Elvan'ın Babası Canlı Yayına Çıktı

Güncelleme:

Gezi olaylarında hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz'ın babası, "F.Bahçelilerin oğlum için hazırladığı tezahüratı duyunca kanım kaynadı." dedi.

CNN Türk kanalında Cüneyt Özdemir'in sunduğu 5N1K programına Taksim Gezi Parkı olaylarında hayatını yitiren Ali İsmail Korkmaz'ın babası Şahap Korkmaz ve yine Gezi Parkı olaylarında yaralanan ve 205 günden beri Okmeydanı hastanesinde yatan Berkin Elvan'ın babası konuk oldu. Canlı yayında acılarını paylaşan iki baba içini Cüneyt Özdemir'e döktü.

"TEZAHÜRATI DUYUNCA KANIM KAYNIYOR"

Korkmaz, Fenerbahçe taraftarının Ali İsmail Korkmaz için hazırladığı tezahüratla ilgili, "O tezahüratı duyunca inanın ki kanım kaynıyor. Oğlumu hissediyorum içimde, her yerimde ama maalesef onu kopardılar gencecik yaşında. Yani acıların en büyüğünü yaşıyoruz. Ne yaparsak Ali İsmail geri gelmeyecek ama adalet istiyoruz. Adil bir yargı istiyoruz' dedi.

"BERKİN HERKESİ YAŞATACAK"

Elvan, açıklamalarında şu ifadeleri kullandı: "Ali İsmail ölmedi. yaşıyor, Berkin onların hepsini yaşatacak. Biz 205 gündür buradayız. Arkadaşları, sevenleri ve dostlar, Berkin'in 15. yaş gününü burda kutladılar. Gönül isterdi ki böyle bir şey yaşanmasın. Bizim için çok buruk bir doğum günü oldu. Çocuğumuzun yanımızda, evimizde olmasını istiyoruz."

"ADALETSİZ ÜLKEMİZ VAR"

Sami Elvan, Cüneyt Özdemir'in, "Berkin'e ne olmuştu" sorusuna ise "Berkin,16 Haziran günü evinden ekmek almak için çıktı ve gaz fişeğine maruz kaldı. O günden beri yaşamak için direniyor. Polislerin attığı gaz fişeğiyle kafasına darbe aldı ve solunum makinelerine bağlı bir şekilde direniyor. Biz polislerle ilgili dava açtık ancak polisin orada olmadığı, mobeselerin çıkan ve gaz fişeğine maruz kalan ve o günden beri yaşamak için direnen Berkin. polislerin attığı gaz fişeğiyle kafasına darbe alan, solunum makinelerine bağlı bir şekilde. biz davamızı açtık, başvurumuzu yaptık. Polis'in orada olmadığı, mobese görüntülerinin olmadığı haberleri geldi. Bu kadar adaletsiz bir ülkemiz var." cevabını verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Cüneyt Özdemir Okmeydanı Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

Hamburga BAKbozdag88@hotmail.com:

Ölen çocuklar durup dururken nerden aklınıza geldi. AMACINIZ HALKI BU KARIŞIKLIKTA NASIL SOKAĞA DÖKERİZ? DEĞİL Mİ?

21
29
yanıtYanıtla
CIRAKbirolcelik@web.de:

BU ANALARIN BABALARIN HICMI VICDANI SIZLAMIYOR BUNLAR NASIL ANA BABA 15 YASINDAKI COCUGUNDAN BIHABER AMA BASINA BIRSEY GELDIMI FERYAT FIGAN AGLA NIYE COCUGUNA SAHIP CIKMIYORSUN ?YAZIK DEGILMI ? DAHA TAPTAZE FIDAN BIRSÜRÜ VICDANSIZ COCUGUN ÜZERINDEN HALA SIYASET YAPMAYA CALISIYOR DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPIYOR YAZIKLAR OLSUN SIZE DÜNYANIN HICBIRYERINDE POLIS KENDISINE TAS MOLOTOV ATMASINA MÜSADE ETMEZ RÜZGAR EKEN HERZAMAN FIRTINA BICER BÜTÜN AVRUPA ÜLKELERINDE 18 YAS ALTI COCUGUN CEVREYE TOPLUMA VERDIGI ZARARI ANNE BABAYA ÖDETIRLER ONLARDA ISTER ISTEMEZ COCUKLARINA SAHIP CIKARLAR BU OLAYDA BÜTÜN SUC ANNE VE BABANINDIR POLIS BEKCI TASLAMAK OYUN DEGILDIR

22
13
yanıtYanıtla
HASANSsmsk576.h@live.de:

MILLETIN VE DEVLETIN MALINA ZARAR VEREN HER KISININ 7 SÜLALESINI SORUMLU TUTACAKSIN SÖKE SÖKE PARASINI ALACAKSIN BELKI ABARTTIM -YADA AVRUPANIN YASALARINA BAKIN ONA GÖRE CEZA VERIN OKADAR ZARAR YETIMIN HAKKI DEGILMI 2 YASA DEGISTIRSENIZ NE OLUR ? SORUMLU TUTUN AILE SINI GÖZ GÖRE GÖRE YAKIP YIKTIRIP KALDIRIM SÖKTÜRÜYORLAR

yanıt0
yanıt0
Alperenerolpls19@hotmail.com:

NE GARİP ÜLKE OLDUK, ÇOCUKLARINI O ORTAMA SÜRÜKLEYEN BAŞKA BİR DEYİŞLE ÇOCUKLARININ KATİLLERİNİ ALKIŞLAYAN BÖYLE BABALARIN ZİHNİYETİNİ AKLIM ALMIYOR.

22
13
yanıtYanıtla
Ahmet Ssvssvahmet@yandex.com:

Şu Allaha Peygambere söven Ali İsmailmi ? Yazıklar Olsun Fenerbahçe Taraftarı.

14
20
yanıtYanıtla
okan akyolokan_akyol@hotmail.com:

O Bahsettigin sakın ahmet atakan olmasın ?? allahından bul diyecegim zaten allah mahkum etmiş sizi sizi ayetlerle !!!! yatacak yeriniz yok dinsiz imansızlarr .49 / HUCURÂT - 12 'Ey iman edenler! Zannın çoğundan (doğruluğundan emin olmadığınız konuda fikir yürütmekten) kaçının! Muhakkak ki bazı zanlar suçtur (şirk veya şirke yola açar)! Tecessüs etmeyin (merakla başkalarının özel yaşantısını araştırmayın)! Kiminiz de kiminizin gıybetini yapmasın! Biriniz, ölü kardeşinin etini yemeyi sever mi? Bundan tiksindiniz! Allâh'tan korunun! Muhakkak ki Allâh Tevvab'dır, Rahıym'dir'

yanıt0
yanıt0
HEMENorjin_egeli35@hotmail.com:

ESKİDEN VATANİ İÇİN ÖLENE ŞEHİT DENİRDİ ŞİMDİ VATAN HAİNLERİ ÖLDÜMÜ ŞEHİT OLDUNU İDDAA EDİYOLAR

21
10
yanıtYanıtla
ozan akyolozan_akyol@hotmail.com:

O Devlet eger Vatanı için mücadele edenleri cezaevine atıpda, 2328'i çocuk 46.782 şehitin sorumlusu PKK'YI baştacı yapıyorsa Normal degilmi ???? Adalet işte dostum Tomaya ,çevik kuvvete vücudunu siper edenler degilde Polise askere KURŞUN sıkanların sevildigi bi ülke burası. DİNSİZİN HAKKINDAN İMANSIZZ işte!!! ne olacaktıı :)

yanıt0
yanıt0
HSNDGNdrhasan112@gmail.com:

Senin söylediğin dış düşmanlara karşı savaşarak şehit olan canlarımız. Ama diğerlerine çamur atamazsın. Onlar da memleketin dahilinde olan iç düşmanlara karşı vatanını savunan evlatlarımızdı. Hepsi de tam olarak ŞEHİT olmuşlardır. Ruhları şad olsun.

yanıt0
yanıt0
Alperenerolpls19@hotmail.com:

Berkin Elvan'ın annesi geçen gün tv ye çıkıp açıklama yapmadımı biz birlikte eyleme katıldık orada gaz fişeği geldi diye ,babasıda ekmek almaya gitti diyor kimi kandırıyonuz .

21
7
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title