Haberler

Algida'yla Yeri Göğü Eğlence ve Lezzetle Doldurdu

Güncelleme:

Yaz, Algida'nın "gökten dondurma yağsa" sloganı ile lezzet ve eğlenceyi buluşturduğu etkinliklerle başladı.

Tüketicilerin seçimleriyle gerçekleştirilen illerdeki dondurma yağmurlarının bir sonraki durağı ise İstanbul oldu. Algida'nın İstanbul'un birçok ilçesinde gerçekleştirdiği dondurma yağmurları, dondurma severlerin yaza keyifli bir başlangıç yapabilme şansı sundu.

Algida'nın, dondurma severlerin daha önce deneyimlemedikleri ve yaza damgasını vuracak etkinlikleri yazın da başladığını müjdeliyor. Gökten yağan dondurmalarla yazı karşılayan reklam filminin ardından Algida, Twitter üzerinden #GöktenDondurmaYağsa hashtag'ine gelen talepler doğrultusunda 5 ilde dondurma yağmurlarıyla yazı karşıladı. Algida'nın dondurma yağmurları Antalya, Ankara, İzmir, Gaziantep ve Van'dan sonra İstanbul'da gerçekleştirildi. Tüm İstanbul, 22 Haziran'da gökten paraşütle yağan dondurmalarla yaza merhaba dedi..

Yaz başlarken Algida, mini paraşütlere bağlanan ürünleriyle Eminönü, Sarıyer, Sultanahmet, Bağdat Caddesi, İstiklal Caddesi, Yeşilköy, Beşiktaş, Bebek, Kadıköy, Bostancı sahil ve Bakırköy sahil gibi birçok semtte tüm İstanbullulara dondurma yağmuru şöleni yaşatırken, Caddebostan sahilinde de özel etkinliklere imza attı. Caddebostan'da havalanan Algida balonu ile birlikte yine bu noktada da dondurma yağmurları başladığında, karaoke ve kinect oyun yarışmaları gibi birçok aktivite de dondurma severlere keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Caddebostan İstanbul Algida Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title