Haberler

Alex, Türkiye'ye Gelecek

Güncelleme:

Tercüman Samet Güzel, eski Fenerbahçeli Alex de Souza'nın yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyledi.

Fenerbahçe'nin unutulmaz oyuncusu Alex De Souza'nın tercümanlığını yapan Samet Güzel, Lig Radyo'da önemli açıklamalarda bulunurken, Brezilyalı yıldızın yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyledi.

"ALEX BENİM ABİM, KARDEŞİM HER ŞEYİM"

Güzel, "Alex hakkında konuşurken inanın bana kilitleniyorum. İnsanlar diyor ki beraber çalıştığın için devamlı övüyorsun diye düşünüyordur ama kişiliği ile karakteri ile sporculuğu ile benim gözümde övülecek bir insandır. O benim dostum, abim, kardeşim ve her şeyim diyebilirim." dedi.

"ALEX, TÜRKİYE'YE GELECEK"

Alex'in yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyleyen Güzel, "Alex Türkiye'ye gelecek. Alex burayı ikinci ülkesi olarak görüyor. İki çocuğu burada doğdu ve o çocuklar Türkler ve Türk dili biliyor. Eşi ve kendisi de biliyor. Aralık ayında Alex Türkiye'ye gelecekti ve planlarını yapmıştı ve ben organize etmiştim. Parmağı kırılmasına rağmen önce yöresel ligde şampiyon oldular daha sonra çok iyi gittikten sonra düşme potasına girdi ve takımını ligde tutarak büyük bir özveride bulundu. Çok yakın zamanda Türkiye'ye geleceğini söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

"ALEX TEKNİK DİREKTÖR OLACAK"

Alex'in Türkiye'deki geleceğiyle ilgili konuşan Güzel, "Alex'in özellikleri arasında yöneticilik, teknik direktörlük vasıfları bulunuyor. Benim özel konuşmalarımız sonrasında benim hissettiğim teknik direktör Alex ile karşılaşacağız. Hagi'yi tanımıyorum ama çok başarılı ve Galatasaray camiasına önemli hizmetler vermiştir. Ben Alex ile ilgili şunu söyleyebilirim Alex'in bilgisi çok üst düzey olan, duygusal cezası çok yüksek olduğu için oyuncu tarafını çok iyi anlayabilir ve çok iyi bir öğretmen edasında olacağını düşünüyorum. Hayatında planlamalar ile yaşadığından bu işi çok iyi başarabileceğini düşünüyorum." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Alex De Souza Samet Güzel Fenerbahçe Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mehmet bağışalex adam gbi adam hel artik özle:

Gell artik be buyuk kaptann..

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title